‘Babam bile kabul etti’ deyip ateş püskürdü! Sitem dolu sözler...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Babam bile kabul etti’ deyip ateş püskürdü! Sitem dolu sözler...

MAGAZİN Haberleri

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, hakkında yapılan yorumlara çok kızdı. Sosyal medyadan açıklama yapan ünlü şarkıcı, bu yorumlar dolayısıyla ülkeyi terk etmeyi düşündüğünü belirtti.

Meslektaşı Levent Dörter ile geçtiğimiz sene evlenen Dilan Çıtak Tatlıses, zaman zaman Instagram’dan yaptığı paylaşımla gündeme geliyor. Ünlü şarkıcı, bu kez sitemkar bir paylaşımda bulundu.

Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başlayan ve başarılı performansıyla adından söz ettiren Tatlıses, sahnelerin aranan ismi. Ancak genç şarkıcı, babasının gölgesinde kalmasından rahatsız.

‘Babam bile kabul etti’ deyip ateş püskürdü! Sitem dolu sözler...

“BABAN SAYESİNDE LAFINDAN BIKTIM”

Paylaşımlarının altında bununla ilgili yapılan yorumlardan rahatsız olan ünlü isim, isyan etti. Duygularını dile getiren Tatlıses, şu ifadelere yer verdi:

“Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul edemeyişiniz. Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz. 'Baban sayesinde' lafından bıktım! Ben 20 yıldır müzik yapıyorum.”

“YETER YA”

“Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz. Bırakın artık, salın beni ya! Babam ayrı ben ayrı, biz böyle iyiyiz, çok mutluyuz. Babam koca bir ses ve bu işin şahı.”

‘Babam bile kabul etti’ deyip ateş püskürdü! Sitem dolu sözler...
BABASIYLA İLK BULUŞMASINI ANLATTI

Hürriyetin haberine göre Çıtak, babasıyla tanışma hikayesini verdiği bir röportajda şöyle anlatmıştı: "Beni görür görmez ağladı. Güzeldi. Çok heyecanlıydı. Bir anda ısınamıyorsunuz. Biraz zaman geçmesi gerekiyor. Ama şimdi zaman geçtikçe özlüyorum. Babam sırnaşıklığı sevmiyor ama ben uyuzluk ediyorum. 'Baba ne yapıyorsun, beni özlemedin mi' diye arıyorum. Ama ilk başta böyle bir şey yoktu."

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...