Ayşenur Parlak kaç yaşında, neden öldü? Ayşenur Parlak'ın cenazesinde duygusal anlar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ayşenur Parlak kaç yaşında, neden öldü? Ayşenur Parlak'ın cenazesinde duygusal anlar

MAGAZİN Haberleri  / Türkiye Gazetesi

12 yaşında kemik kanseri, 27 yaşında meme kanseri, 30 yaşında lenfomaya yakalanan ve hepsini atlatmayı başaran Ayşenur Parlak, 33 yaşında yakalandığı kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Ayşenur Parlak kaç yaşında, neden öldü, sorularının yanıtı merak edilen konular arasında yer aldı.

Uzun zamandır kolon kanseri ile mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, hayatını kaybetti. Geniş takipçi kitlesine ulaşan Parlak'ın ölüm haberini eşi duyurdu. 

AYŞENUR PARLAK KAÇ YAŞINDA, NEDEN VEFAT ETTİ?

37 yaşındaki fenomen İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde okurken eşi ile tanışarak nişanlandı. Nişanlılık sürecinde meme kanserine yakalandığını öğrenen Parlak, 1 ay içinde evlenerek tedavisine başladı. 

Meme kanserini atlatan Parlak ile eşi Savaş Parlak'ın Ela isminde kızları dünyaya geldi. Lohusalık sürecinde de lenfoma kanserine yakalanan Parlak bunu da yenmeyi başardı. 33 yaşında kolon kanserine yakalanan Ayşenur Parlak, 37 yaşında hayatını kaybetti.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ayşenur Parlak, Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra ihracat uzmanı olarak kariyer hayatına başladı. Üniversitede tanıştığı eşiyle evlilik hazırlıkları yaparken meme kanserine yakalandığını öğrendi ve bir ay içerisinde evlenerek tedavisine başladı.

Ayşenur Parlak, başarılı tedavi sürecinden sonra vergi memuru olarak çalışmaya devam etti ve '10 Amazon Yüksek Doz Yaşam' kitabının yazarlarından biri oldu. Ela adını verdiği kızı dünyaya geldi.

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak'a; 33 yaşında kolon kanseri teşhisi konmuştu. Dördüncü evren kanserle mücadele eden Parlak, tedavi süreçlerini sosyal medya hesabından yayınlıyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...