Ayşe Tolga’ya büyük jest: Taşınmak zorunda kalınca eski eşi ev hediye etti

Düzenleyen:
Ayşe Tolga’ya büyük jest: Taşınmak zorunda kalınca eski eşi ev hediye etti

MAGAZİN Haberleri

Seksenler dizisinde rol alan Ayşe Tolga, kızının okulu değişince yeni bir eve taşınma ihtiyacı duydu. Eviyle ilgili başka problemler de yaşayan Tolga’nın acil ev bulması gerekti. Ünlü oyuncunun yardımına eski eşi Marsel Ekinazi koştu. Ekinazi, 7 günde ev bulup Tolga’ya hediye etti. Marsel Eskinazi’nin bu jestini duyanlar sosyal medya hesaplarından “Böyle erkekler de var” dedi.

Seksenler, Ayrılsak Da Beraberiz gibi dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Ayşe Tolga, beş yıl evli kaldığı iş adamı Marsel Eskinazi’nden boşandı. Çiftin bu evlilikten Can Yael Eskinazi adında bir kızları oldu. 2013 yılında yollarını ayıran çift, anlaşmazlıklarına rağmen çocukları için ilişkilerini hiç bozmadı.

Kızıyla birlikte yaşayan Ayşe Tolga, Can Yael’in okulu değişince yakın bir semtte ev arayışına girdi ancak bütçesine uygun bir ev bulamadı. Bunu duyan iş adamı eski kocası hemen devreye girdi. Kızı ve eşi için 7 gün içinde bir ev bulan Marsel Ekinazi eşi Ayşe Tolga’ya evi hediye etti. Ekinazi’nin bu jesti hem büyük alkış topladı hem de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü oyuncu Ayşe Tolga ise açıklama yaparak “Yepyeni bir eve taşındık. İçimize sindi, çok mutluyuz. Daha küçük bir evde oturuyordum. Kızımın babası bu işi 7 gün içinde halletti” dedi.

Ayşe Tolga’ya büyük jest: Taşınmak zorunda kalınca eski eşi ev hediye ettiAyşe Tolga ve eski eşi Marsel Ekinazi


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...