Ayrılık acısı 15 gün sürdü! Umut Evirgen ile Alina Boz’dan ilk kare geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ayrılık acısı 15 gün sürdü! Umut Evirgen ile Alina Boz’dan ilk kare geldi

MAGAZİN Haberleri

4 yıllık erkek arkadaşı Mithat Can Özer’den ayrılan Alina Boz, gönlünü Umut Evirgen’e kaptırdı. İkili, sosyal medyadan paylaştıklarıyla kareyle birlikteliklerini ilan etti.

Uzun süredir birliktelik yaşayan oyuncu Alina Boz ve Mithat Can Özer, kısa bir süre önce yollarını ayırdı. Araları bozuk olduğu konuşulan ikili, ilişkilerine yaklaşık iki hafta önce nokta koydu.

Güzel oyuncu Alina Boz, kendisinden 17 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile birliktelik yaşıyordu. Nikah masasına oturacakları konuşulan gözde çift, geçtiğimiz günlerde ayrıldı. 

ÜNLÜ OYUNCUNUN GÖNLÜNÜ ÇELDİ

“Paramparça”, “Vatanım Sensin”, “Elimi Bırakma”, “Maraşlı” , “Bir Peri Masalı” gibi pek çok proje ile seyirci karşısına çıkan ünlü oyuncu Alina Boz, ayrılık sonrası moral bulmak için Çeşme'ye tatile gitti. 

Sürpriz ayrılığın ardından sosyal medyayı sallayan ve magazin gündemine bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Rol aldığı dizi ve filmlerdeki başarısıyla adından söz ettiren genç oyuncu Alina Boz’un gönlünü işletmeci Umut Evirgen çeldi. 

Evirgen, sosyal medya hesabından Alina Boz ile birlikteliklerini paylaştığı kareyle ilan etti.

Ayrılık acısı 15 gün sürdü! Umut Evirgen ile Alina Boz’dan ilk kare geldi

UMUT EVİRGEN KİMDİR?

Özel yaşamıyla gündeme gelen Umut Evirgen'in hayatına dair bilgiler merak ediliyor. Yönetmen, senarist, yapımcı ve işletmeci Umut Evirgen, 26 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi Evirgen Lisans eğitimini New York’da Berkeley College’de İşletme alanında tamamladıktan sonra Türkiye'ye döndü. 

Bilgi Üniversitesi’nde sinema üzerine yüksek lisansını tamamlayan Umut Evirgen'in; Ben Bir Denizim, Kimya, Annesinin Kuzusu, İyi Yemek Öldürür filmlerinde imzası bulunuyor. 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...