Aylin Coşkun'dan Günseli Kato'ya sert tepki: “Bu dünyada hakkımı helal etmiyorum”

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aylin Coşkun'dan Günseli Kato'ya sert tepki: “Bu dünyada hakkımı helal etmiyorum”

MAGAZİN Haberleri

Sanatçı Günseli Kato’nun katıldığı bir programda annelikle ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. 3 yıldır anne olmak isteyen ve bunun için tedavi gördüğünü belirten şarkıcı Aylin Coşkun, Günseli Kato'nun “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” sözlerine sert tepki gösterdi.

Bir dönem Japonya’da yaşayan sanatçı Günseli Kato’nun katıldığı bir programda yaptığı konuşma tepki toplamıştı. Kısa sürede gündem olan isim, eleştiri oklarının da hedefi olmuştu.

“BİR KADININ ÇOCUK DOĞURMUYORSA EKSİĞİ VARDIR”

Sanatçı ve ressam Günseli Kato, annelik üzerine açılan sohbet esnasında “Bir kadının çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir. Ben onu bilir onu söylerim. Ekonomik durum, sağlık durumu ayrı mesele ama doğurduğunuz andan itibaren mertebe kat ediyorsunuz. Erkekler için bunu söyleyemeyeceğim maalesef ama bir canlıya can vermek ve onu büyütmek kadınlar için çok önemli” ifadelerini kullanmıştı.

“BENİ ÇOK AĞLATTI, HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Kato’nun açıklaması kısa sürede gündem olurken, pek çok kişi sosyal medya üzerinden ünlü ressama tepki gösterdi. Bu isimlerden biri de şarkıcı Aylin Coşkun oldu.

Üç yıldır anne olmak için tedavi gördüğünü belirten Coşkun, “Üç yıldır hiç nefes almadan çocuk sahibi olmaya çalışıyorum. Herkes anne olmak zorunda değil. Ben isteyip olamayanlardanım. Bu dünyaya biz kadınlar çocuk doğurmaya gelmedik. Bu bizi güçsüz yapmaz. Beni çok ağlattı. Ben gerçekten bu kadına bu dünyada hakkımı helal etmiyorum” diyerek Günseli Kato’ya sert çıktı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...