Aylin Coşkun'dan Deniz Seki'ye sert sözler! 'Memleketi kurtarmak için..'

Aylin Coşkun'dan Deniz Seki'ye sert sözler! 'Memleketi kurtarmak için..'

MAGAZİN Haberleri

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, cezaevinde yatan Deniz Seki'ye destek için ünlülerin klip çekmesine tepkili: 'Memleketi kurtarmak için içeride yatmıyor' dedi.

Şar­kı­cı Ay­lin Coş­kun, "Çok saç­ma bir şey ya­pıl­dı. O za­man her­kes bu iş­le­ri yap­sın siz de ona des­tek ol­mak için kli­bin­de oy­na­yın. Bu du­rum ço­cuk­la­rı özen­di­ri­r" de­di. Klip­te oy­na­yan­la­rın ço­ğu­nun ar­ka­da­şı ol­du­ğu­nu da di­le ge­ti­ren şar­kı­cı söz­le­ri­ne şöy­le de­vam et­ti:
nbsp;
"Bir­ço­ğu De­niz'in ar­ka­sın­dan ko­nu­şu­yor. Otu­rup De­ni­z'­in de­di­ko­du­su­nu ya­pı­yor­lar son­ra da gi­dip klibin­de oy­nu­yor­lar. Bu ko­mik ge­li­yor." nbsp; nbsp;
nbsp;
ŞARKILARINI ÇOK SEVERİM nbsp;
De­niz Se­ki ile bir so­ru­nu­nun ol­ma­dı­ğı­nı, şar­kı­la­rı­nı çok sev­di­ği­ni be­lir­ten Coş­kun, "Bu du­rum ona destek ve­re­ce­ğim an­la­mı­na gel­mez. So­nuç­ta mem­le­ke­ti kur­tar­mak için içe­ri­de yat­mı­yor" di­ye­rek ye­ni bir po­le­mi­ğin fi­ti­li­ni ateş­le­di.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...