Aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söylemişti… Gelen eleştirilere cevap verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söylemişti… Gelen eleştirilere cevap verdi

MAGAZİN Haberleri

CZN Burak lakabıyla tanınan lüks mekan işletmecisi ve fenomen Muhammet Burak Özdemir’e bir restoranının bulunduğu bölgede imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle dava açılmıştı. Özdemir, duruşmada savunma yaparak, gelirinin 30 bin lira olduğunu açıklamıştı. Fenomen ismin gelir açıklaması sosyal medyada gündem oldu. CZN Burak, gelen eleştirilere sosyal medyadan cevap verdi, “Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim” dedi.

CZN Burak lakabıyla tanınan fenomen işletmeci Muhammet Burak Özdemir’e, bir restoranının kış bahçesi bölgesinin imar kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle belediye tarafından dava açıldı. Hakim karşısına çıkan CZN Burak, kendini savundu.

“AYLIK GELİRİM 30 BİN LİRA”

Duruşmada savunma yapan sanık Muhammet Burak Özdemir, işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin lira olduğunu belirterek, "Tutanağa konu kış bahçesinin üstü ve yanları açık hale getirilip eski haline getirildi diye biliyorum. Zira ben uzun süredir yurt dışında olduğum için orasıyla diğer sanık sanık İsmail Bey ilgilendiğinden kendisinden son durumun bilgisini bu şekilde almıştım. Beraatımı talep ediyorum" dedi.

Lüks restoran sahibi CZN Burak’ın gelirinin 30 bin TL açıklaması sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar; Taksim, Aksaray, Etiler, Dubai ve Katar'da restoranları bulunan fenomen ismin açıkladığı rakamın gerçekle bağdaşmadığını belirtti.

“HERKESİN KAZANCI KENDİNİ İLGİLENDİRİR”

CZN Burak’a inanmayan ve onu yalancılıkla suçlayan takipçiler fenomen ismi topa tuttu. Ünlü işletmeci ise bu kişilere sosyal medya üzerinden cevap vererek “Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...