Aybüke Çangal kimdir? Kısmetse Olur Aybüke Çangal estetiksiz hali! Aybüke Çangal Instagram hesabı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Aybüke Çangal kimdir? Kısmetse Olur Aybüke Çangal estetiksiz hali!  Aybüke Çangal Instagram hesabı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kısmetse Olur programı ile adını duyuran ve şimdilerde TikTok fenomeni olarak tanınan Aybüke Çangal sosyal medyada popüler isimler arasında yer alıyor. Peki Aybüke Çangal Kimdir? Kısmetse Olur Aybüke Çangal kaç yaşında, şimdi ne yapıyor, estetik mi yaptırdı, mesleği ne?

Öykü Serter'in sunduğu "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" programına katılan Aybüke Çangal'ın programda Tolga Kandemir ile adı anıldı. Program süresinde izleyiciler tarafından tavırları ile dikkat çeken bir isim haline geldi. Aybüke Çangal program sonrası bukez TikTok'ta yayınladığı videolar ile geniş bir hayran kitlesi ile adından söz ettirdi. Programdaki gelin adaylarından olan Aybüke Çangal diskalifiye olmuştu. Aybüke Çangal çektiği videolar kadar tarzı ve değişimi ile de sosyal medyada araştırılıyor. Son olarak estetik haberleri ile gündeme oturan Aybüke Çangal’ın eski hali merak konusu oldu.fenomen Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı.

Birçok sosyal medya kullanıcı Aybüke Çangal kim, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Aybüke Çangal estetiksiz hali? Aybüke Çangal kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte TikTok fenomeni haline gelen Aybüke Çangal hakkında bazı bilgiler…

AYBÜKE ÇANGAL KİMDİR?

Aybüke Çangal 2001 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Beden Eğitimi alanında yaptığını belirtti. Aybüke, 1,73 cm boy ve 58 kilo ağırlığında ve Akrep burcu.Aybüke Çangal sosyal medya uygulamalarını aktif olarak kullanarak içerikler üretiyor.Instagram’da “aybukeeyiim” kullanıcı adıyla yer alıyor ve 820 bin takipçiye sahip. Genç yarışmacının TikTok hesabının adı ise “aybukeyim” Şimdilerde TikTok fenomeni olan Aybüke Çangal'ın 1,7 Milyon takipçisi bulunuyor.

Aybüke Çangal kimdir? Kısmetse Olur Aybüke Çangal estetiksiz hali!  Aybüke Çangal Instagram hesabı?

 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...