Asuman Krause'nin erkek arkadaşı yoğun bakımda

Asuman Krause'nin erkek arkadaşı yoğun bakımda

MAGAZİN Haberleri

Asuman Krause'nin sunuculuğunu yaptığı 'Fear Factor' ve 'Var Mısın Yok Musun?' programlarında editörlük yapan Engin Güzel, yoğun bakımda yatıyor

Ünlü manken ve sunucu Asuman Krause'nin yeni sevgilisi Engin Güzel'in akciğer yetmezliği nedeniyle Memorial Hastanesi'nin yoğun bakımında günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.


SEVGİLİSİNİN BAŞINDAN AYRILMIYOR
Güneş'te yer alan habere göre, Krause sunuculuğunu yaptığı "Wipe Out", "Fear Factor" ve "Var Mısın Yok Musun" programlarında içerik editörlüğü yapan Güzel'le evlilik planı yapıyordu. Sevgilisinin başından ayrılmayan Krause'nin çalmadık kapı bırakmadığı ve doktorlar ile sürekli irtibat halinde olduğu belirtiliyor.


NEJAT İŞLER MORAL VERDİ
Aynı hastalıktan muzdarip olan ve 100 günlük bir sağlık maratonunun ardından sağlığına kavuşan Nejat İşler'in de Krause'yi arayarak moral verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...