Aslı Enver, kızı Elay ile yeni fotoğrafını paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aslı Enver, kızı Elay ile yeni fotoğrafını paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Aslı Enver Temmuz ayında dünyaya getirdiği kızı Elay ile fotoğraf paylaştı. Paylaşım takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Ünlü oyuncu Aslı Enver 18 Kasım 2022 'de Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturdu. 4 Temmuz 2023'te de kızı Elay'ı dünyaya getiren Enver şimdilerde annelik heyecanını yaşamaya devam ediyor.

KIZI ELAY İLE PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu, sık sık eşi ile fotoğraflarını paylaşıyor. Dün ise kendi sosyal medya hesabından yeğeninin yaş gününde çekindiği fotoğrafları paylaştı. Kızı Elay ile paylaştığı fotoğraf ise ilgi odağı oldu. Enver, adeta "Ne güzel bir anne oldu" dedirtti. Fotoğrafta kızını kucağına alan taze annenin yanında eşi Berkin Gökbudak'ın da olması dikkatlerden kaçmadı.

Aslı Enver, kızı Elay ile yeni fotoğrafını paylaştı

"ARAYIŞ" DİZİSİ İLE GÜNDEMDE

Aslı Enver, kısa süre önce Mehmet Günsür ile çektiği "Arayış" dizisi ile de gündeme geldi. 14 Haziran'da bir dijital platformda yayınlanmaya başlayan dizi izleyiciler tarafından tam not aldı. Başarılı oyuncuyu uzun zamandır televizyon dizilerinde görmüyoruz. En son 2017-2019 yılları arasında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi ile adından söz ettirmişti.

Aslı Enver, kızı Elay ile yeni fotoğrafını paylaştı

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...