Aslı Bekiroğlu’nun şakası kötü bitti: Yüzünde cam sebil patladı

Düzenleyen:
Aslı Bekiroğlu’nun şakası kötü bitti: Yüzünde cam sebil patladı

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, yürekleri ağza getiren bir kaza yaşadı. Bekiroğlu, arkadaşlarıyla şakalaştığı esnada cam sebilden şerbet içmeye çalıştı. Sebilin musluğunu sert bir şekilde açmaya çalışan genç oyuncunun yüzüne cam patladı. Bekiroğlu bir an neye uğradığını şaşırdı.

27 yaşındaki oyuncu Aslı Bekiroğlu, yönetmen Mustafa Kotan ile şakalaşırken başına talihsiz bir olay geldi. Ünlü isim cam sebilin musluğuna ağzını dayayınca olanlar oldu.

TEHLİKEYİ UCUZ ATLATTI

Aslı Bekiroğlu, Mustafa Kotan'ın tuttuğu sebilden şerbet içmeye çalıştı. Oyuncunun musluğunu sert bir şekilde çevirdiği cam sebil yüzüne patladı. Tehlikeden ucuz bir şekilde kurtulan Bekiroğlu, neye uğradığını şaşırdı.

Aslı Bekiroğlu’nun şakası kötü bitti: Yüzünde cam sebil patladı

AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKEN OYUNCU PROJEDEN ÇEKİLMİŞTİ

Türk rock müzik sanatçısı ve dizi oyuncusu Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde rol alacak Aslı Bekiroğlu, daha önce şaşırtan bir açıklama yapmıştı. Filmde ünlü şarkıcının kız arkadaşını canlandıracak Bekiroğlu, bir muhabirin “Barış Bey'in trajik ölümüyle ilgili ne söylemek istersiniz?” sorusuna gülerek “Ne diyeyim hayatım başı sağ olsun” şeklinde cevap vermişti. Cevabı sosyal medyadan tepki çeken oyuncu, olayın ardından özür dileyerek projeden ayrıldığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...