Aşk ve Mavi dizisinde Emrah gidiyor, Keremcem geliyor!

Düzenleyen:
Aşk ve Mavi dizisinde Emrah gidiyor, Keremcem geliyor!

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de istediği zammı alamayan Emrah diziyi bırakmıştı. Emrah'ın yerine şarkıcı Keremcem'in geldiği iddia edildi.

ATV'de yayınlanan Aşk ve Mavi dizisinin başrol oyuncusu Emrah İpek, bölüm başı ücretine zam isteyip alamayınca diziyi bırakmıştı. Emrah'ın yerine Aşk ve Mavi'nin yeni başrol oyuncusu belli oldu. Başrol oyuncusu Emrah'ın yerine yine bir şarkıcı kökenli oyuncu geldi. İşte Emrah'ın yerine gelen o isim...

Emrah, yeni sezonda 6 bölüm çektikten sonra ücretine zam isteği geri çevrilince Aşk ve Mavi dizisini bırakmış ve seti terk etmişti.

Emrah'ın ani ayrılığıyla Aşk ve Mavi'nin çekimleri bir süreliğine durdurulmuştu.

Tam Aşk ve Mavi dizisi bitiriliyor mu tartışmaları başlamıştı ki dizinin kaderi belli oldu.

Ali Eyüboğlu'nun yazısına göre, NTC Medya’nın çektiği ‘Aşk ve Mavi’den ayrılan şarkıcı ve oyuncu Emrah’ın yerine, şarkıcılığın yanı sıra başarılı bir dizi oyuncusu da olan Keremcem gelecek.

Keremcem, Emrah’lı beş bölüm ATV’de yayınlandıktan sonra ‘Aşk ve Mavi’ye katılacak ve sürpriz bir karakterle konağın yeni aile ferdi olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...