Asena Erkin: Caner'i Messi'ye değişmem

Asena Erkin: Caner'i Messi'ye değişmem

MAGAZİN Haberleri

Caner Erkin'in Bursaspor deplasmanında oyundan çıkarken yaptığı tavırları ve sözleri karşılaşmaya damgasını vurdu. Erkin'e destek eşi Asena Erkin'den geldi

Fenerbahçe'nin Bursaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta oyundan çıkarken yaptığı tavırları ve sözleriyle karşılaşmaya damgasını vuran Caner Erkin'e eşi Asena Erkin'den destek geldi.


"CANER'İ MESSİ'YE DEĞİŞMEM"
Asena Erkin, Twitter hesabından "Testi kebabı!!! Pepsiyi testiye, Caner'i Messi'ye değişmem ulann" diye mesaj attı. Bunun üzerine Caner Erkin "Hahaha aşkım yaa. Ben de senin tırnağını dünyalara değişmem" mesajını yolladı.


"İSMAİL HOCA CANER'İ HASAN ALİ'YE DEĞİŞTİ"
Ancak ikiliyi takip eden taraftarlar, bu mesajlara takılmadan edemediler. Bir takipçi Asena Erkin'e "Sen Caner'i Messi'ye değişmiyorsun ama Bursa maçında İsmail Kartal onu Hasan Ali Kaldırım ile değişti" mesajıyla cevap verdi.
Asena Erkin: Caner'i Messi'ye değişmem





İşte o mesajlardan bazıları:


- Verdin gazı Bursa'da olanlar oldu.


- Caner Bursa'da yaptığını tekrarlarsa Aziz Başkan'ın onu neyle değişeceğini tahmin bile edemiyorum.


Kaynak: Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...