Konseyde kendini tutamayıp gülmeye başladı, sosyal medyada tepki çekti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

MAGAZİN Haberleri

TV8 ekranlarında ünlüler gönüllüler formatı ile yayınlanan Survivor 2023’te dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. Zorlu parkurda kazanan ünlüler takımı olurken, eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan duygularına engel olamadı. Haftanın eleme adayı olan Fatih hissettiklerini dile getirirken, arkasında oturan Asena Demirbağ’ın gülmeye başlaması izleyiciler tarafından tepki topladı.

Survivor 2023’te dokunulmazlık sonrası yarışmacılar ada konseyinde bir araya geldi. Bu hafta potaya giren isimler Cansu ve Aziz olmuştu. Haftanın üçüncü dokunulmazlığını ise gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yarışmacılar adadan gitmesini istedikleri isimler için oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda Alper potaya giren kişi oldu. Gönüllülerde performans birincisi olan Osman Can ise 4. eleme adayı olarak Fatih’in ismini söyledi.

DUYGULARINA ENGEL OLAMADI

Eleme potasına giren Fatih Kılıçarslan, konsey sırasındaki konuşmasında duygularına engel olamadı. Sevenlerinden kendisi için oy kullanmalarını rica eden Fatih, “Bozkıra sesleniyorum, Anadolu’ya sesleniyorum. Meşalemi sonuna kadar götürmeme yardımcı olun. Zaten göndereceğiniz oylar depremzedelere gidecek. Sözlerimi bir gece yorumuyla tamamlamak istiyorum, yoğun yaşadığım geceleri anlatmak istiyorum. Gece, kafanı yastığa koyduğunda kendinle yüzleşmek, kalbinle hesaplaşmak ve geriye kalan kısımda, uyuman gereken kısımda sevdiklerinin özlemiyle üstümüze verdiğiniz battaniyeyi kafaya çekip sabaha kadar ağlamaktır gece” duygularını sözleriyle ifade etti. 

ASENA DEMİRBAĞ’IN GÜLMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Fatih’in arkasında oturan Asena Demirbağ ise bu durum karşısında kendini tutamayıp gülmeye başladı. Demirbağ’ın mimik ve hareketleri ekran başındaki izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Kullanıcılar Twitter’da “Fatih konuşuyor, ağlıyor Asena arkada gülüyor. Yahu biri konuşurken onun ciddiyetiyle dalga geçer gibi gülmek çok ayıp ya” gibi yorumlarla tepkilerini dile getirdi.

Konseyde kendini tutamayıp gülmeye başladı, sosyal medyada tepki çekti

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...