Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Aslantuğ içini döktü, tüm yaşananları anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Aslantuğ içini döktü, tüm yaşananları anlattı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Mayıs ayında 27 yıllık eşi Arzum Onan ile tek celsede boşanan Mehmet Aslantuğ, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Ayrılığın perde arkasını anlatan ünlü oyuncu, ihanet iddialarını kesin bir dille yalanladı.

1996 yılında nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan, Mayıs ayında resmen boşandı. Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Aslantuğ ile Onan, adliyeye el ele geldi. Boşandıktan sonra dost kalacaklarını söyleyen ikiliden oyuncu Aslantuğ, “'Boşanmayı ben istemedim” dedi ve peş peşe itiraflarda bulundu.

“BEN İHANET ETMEDİM”

İhanet iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Mehmet Aslantuğ, boşanmayı da kendisinin istemediğini şu sözlerle belirtti:

“Erkeklerin önemli bir kısmı can yakıyor. Bana göre kadınların da önemli bir kısmı can yakıyor. Kendi ilişkimden zinhar bağımsız söylüyorum. Çünkü ben bu fukaranın görüp görebileceği çok zarif, çok asil, bir duyguyla bir muhatap ile 30 yıl geçirdim yaklaşık. Oraya saygım sonsuz. Ben oraya ihanet etmedim. Boşanmayı da ben istemedim. Daha doğrusu ayrılmayı ben istemedim. Bu aşkın sorumluluğu gereği, kurduğum cümlelere atfen hiç kimseyi yanıltmadım.”

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini bitiren Mehmet Aslantuğ içini döktü, tüm yaşananları anlattı

“SAYGI DUYMAK ZORUNDAYDIM”

Ayrılığın kolay olmadığını, çok acı ve üzüntü çektiğini belirten Aslantuğ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı. Acı çektim, üzüldüm, aylarca kelimeler bulmaya çalıştım filan, filan, filan... Ama hiçbir şey yazılıp çizildiği gibi değil.”

“Durumun öznesi olarak bir şeyler söylemek kaçınılmak oluyor. Ben terk eden değilim. Bunu ne hayal ettim ne de teklif ettim. Ama yorgunluğu, şu ya da bu biçimde ortaya çıkan psikolojik çözülmelere hak vermek, kırıp dökmemek, hesap sormamak üzere saygı duymak zorundaydım. Bir tek şey istedim, bunu ayrı evlerde başaramayız, ayrı hayatlarda başaramayız. Bu çok eğilip bükülür. Göz altındayız, hukuken de bir sona varalım. Öyle bakalım. Dediğim sadece budur.”

“BU SOHBETİ BİR ŞEYLERİ DÜZELTMEK İHTİYACIYLA YAPMIYORUM”

Açıklama yapma sorumluluğu hissettiğini belirten oyuncu, son olarak şunları söyledi:

“’Bunu size yakıştıramadık', 'Bizi hayal kırıklığına uğrattınız', 'Biz güvenimizi kaybettik' cümlelerinden hareketle bu sohbeti yapıyorum. Bu bir sorumluluk, o yüzden... Yoksa meselenin öznesi olduğum için ya da yarınıma yönelik bir şeyi düzeltmek ihtiyacıyla yapmıyorum bunu. Ben değil aşkı, arkadaşlığı da insanlığı da; para, güç, şan, şöhret devşirmek için öğrenmedim, yaşamadım, yapmadım. Bir yılı aşkın bir süredir ortalama bir erkeğin 'madem öyle...' deyip, iştah ve şehvetle hayata sarılacağı yerleri nezaketle yönetiyorum. Kırıp dökmeden...”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...