Arzu Sabancı’nın torun sevinci… İsim sürpriziyle ilgili ilk kez konuştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arzu Sabancı’nın torun sevinci… İsim sürpriziyle ilgili ilk kez konuştu

MAGAZİN Haberleri

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı geçtiğimiz gün kızları Arzu Alara’yı kucaklarına aldı. İsmi torununa verilen Arzu Sabancı ilk kez konuştu, duygularını dile getirdi.

Sosyetenin ünlü isimlerinden Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı, 10 Ekim 2021’de nikah masasına oturdu. Görkemli düğünleri 2025 Haziran 2022’de gerçekleşen çift, ilk bebeklerini kucağına aldı. İkili, kızlarına babaanne Arzu Sabancı’nın isminin geçtiği ‘Arzu Alara’ adını verdi. 

BABAANNE ARZU SABANCI’DAN PAYLAŞIM

Torun sevinciyle havalara uçan Arzu Sabancı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla mutluluğunu aktardı:

“Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp çok mutlu ettiler. Adı uğurlu gelsin. Kızımız sağlıklı, analı babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara’ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah.”

TORUNUNA SESLENDİ

Ardından bir paylaşım daha yapan Arzu Sabancı, “Canım kızımız seni uzun zamandır heyecanla bekliyorduk, hoş geldin dünyamıza…  Analı babalı büyü, sağlıklı, mutlu şanslı, başarılı uzun bir ömrün olsun inşallah. 15.08.23… Arzu Alara’nın Babaannesi” sözleriyle torununa seslendi.

Arzu Sabancı’nın torun sevinci… İsim sürpriziyle ilgili ilk kez konuştu

“HAYATIMIZA HOŞ GELDİN PRENSES”

Nişantaşı’nda özel bir hastanede doğum yapan taze anne Nazlı Sabancı da hastane odasından yaptığı paylaşıma “Hayatımıza hoş geldin prenses. Arzu Alara Sabancı” notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...