Arzu Kaprol ile Cem Kaprol neden boşandı?

Arzu Kaprol ile Cem Kaprol neden boşandı?

MAGAZİN Haberleri

Ünlü modacı Arzu Kaprol 17 yıllık eşi Cem Kaprol'dan tek celsede boşandı. Peki boşanmasının sebebi neydi işe detaylar...

Türkiye'nin ismini yurt dışında duyuran modacılardan Arzu Kaprol 17 yıldır evli olduğu eşi Cem Kaprol 'dan tek celsede boşandı.Arzu Kaprol markasını eşi Cem Kaprol ile birlikte oluşturmuş ve Paris Moda Haftası'nın takvimine sokmayı başarmıştı.Türkiye'nin ismini yurt dışında duyuran modacılardan Arzu Kaprol 17 yıldır evli olduğu eşi Cem Kaprol 'dan tek celsede boşandı.Arzu Kaprol 'un, aynı zamanda markasının CEO'su olan eşinden boşanma kararı herkesi çok şaşırttı. Çiftin 2004 yılında mikroenjeksiyon yoluyla dünyaya gelen ikizlerinin velayeti ise annelerine verildi. Arzu Kaprol Mimar Sinan Üniversitesi Moda Konfeksiyon bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Ardından couture eğitimi için Paris American Academy'de Perfectionnement programını tamamladı. 1995 yılında aldığı prestijli Beymen Academia "Avant-Garde Tasarımcı" ödülü ile moda dünyasında adını duyurdu. Kendi adını taşıyan markasını 1998 yılında ilk defa moda tutkunlarıyla buluşturdu. 2007 yılında Fashion TV ve 2011 yılında Elle Style Awards kapsamında olmak üzere "Yılın Moda Tasarımcısı" ödüllerini aldı. Tasarımı kıyafet mimarlığı olarak tanımlayan Arzu Kaprol modern ve eşsiz bir tasarım diliyle ve kendisiyle özdeşleşen detaylarda büyüyen özgün işçilikle, zamansız kıyafet ve aksesuarlar yaparak geleceğin moda kültürüne göndermeler yapıyor. Cem Kaprol Arzu Kaprol çifti herhangi bir açıklama yapmadı.


ARZU KAPROL MARKA TARİHÇESİ
2007 yılında ilk mağazasını açan Arzu Kaprol, Türkiye'de Beymen Grubu ile yaptığı lisans anlaşmasıyla 2008 - 2012 yılları arasında perakende sektöründeki varlığını güçlendirdi. Bugün ise Türkiye'de 9 mağazasıyla faaliyet göstermeye devam ediyor.


2011 yılından beri Paris Moda Haftası resmi takvimine davet edilen Arzu Kaprol, dört sezon üst üste uluslararası platformda koleksiyonunu sergiledi. 2013 yılında Paris'te ofis ve showroom açılışı yapılan markanın son iki sezondur koleksiyonları Arzu Kaprol Paris Showroom'da sunuluyor.
Arzu Kaprol ile Cem Kaprol neden boşandı?

Arzu Kaprol hazır giyim ve Atelier koleksiyonlarıyla uluslararası düzeyde tanınmaya devam eden marka, Londra'da Harrods, Paris'te Montaigne Market, New York'ta Bergdorf Goodman başta olmak üzere yurtdışında 13 ülkede bulunan geniş satış ağıyla dünyadaki moda tutkunlarıyla buluşuyor.


Arzu Kaprol, The Museum of Modern Art - New York Modern Sanatlar Müzesi'nde gerçekleşen amfAR Organizasyonu'nun 25. yıldönümü için resmi kırmızı kurdeleyi temsilen yedi kırmızı couture kıyafet tasarladı.


Atelier Koleksiyonu ise Meg Ryan, Milla Jovovich, Kelly Rowland ve Gisele Bündchen gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi oldu. 2011 amfAR Galası ve Cannes Film Festivali Kapanış Töreni'nde Angela Lindwall'un ve yine 2013 Cannes Film Festivali'nde Chanel Iman'ın kıyafetleri Arzu Kaprol imzası taşıdı.


ARZU KAPROL KİMDİR?
Arzu Kaprol, Mimar Sinan Üniversitesi Moda Konfeksiyon bölümünden 1992 yılında mezun oldu. Ardından couture eğitimi için Paris American Academy'de Perfectionnement programını tamamladı. 1995 yılında aldığı prestijli Beymen Academia "Avant-Garde Tasarımcı" ödülü ile moda dünyasında adını duyurdu. Kendi adını taşıyan markasını 1998 yılında ilk defa moda tutkunlarıyla buluşturdu. 2007 yılında Fashion TV ve 2011 yılında Elle Style Awards kapsamında olmak üzere "Yılın Moda Tasarımcısı" ödüllerini aldı.


Tasarımı kıyafet mimarlığı olarak tanımlayan Arzu Kaprol, modern ve eşsiz bir tasarım diliyle ve kendisiyle özdeşleşen detaylarda büyüyen özgün işçilikle, zamansız kıyafet ve aksesuarlar tasarlayarak geleceğin moda kültürüne göndermeler yapıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...