Armağan Çağlayan’dan Taha Duymaz’a veda… Sözleri yürek burktu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Armağan Çağlayan’dan Taha Duymaz’a veda… Sözleri yürek burktu

MAGAZİN Haberleri

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay’ı da etkileyen 7.7 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Duymaz’ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Üzen haberin ardından ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan da bir paylaşım geldi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde hasara neden olan iki yıkıcı deprem nedeniyle Taha Duymaz kardeşleri ile Hatay'da enkaz altında kaldı. 12 gündür haber alınamayan kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı. 

Youtube ve Instagram'da yayınladığı yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz’ın vefat haberini yakın arkadaşı Ragıp Narin ‘Başımız sağ olsun’ notuyla paylaştı. 

“KELEBEK OLDU, UÇTU… ÇOK ÜZGÜNÜM”

Acı haberin ardından bir paylaşım da televizyoncu Armağan Çağlayan’dan geldi. 815 bin takipçili Instagram hesabından paylaşımda bulunan Çağlayan şu ifadeleri kullandı:

“Taha’nın cansız bedeni ulaşılmış. Bu çekimde tanışmıştık. Çok saygılı, çok ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirmek için çabalıyordu. Çekimde ‘Artık istediğim gibi yaşamak istiyorum. İnsanın ömrü kelebek gibi’ demişti… Kelebek oldu, uçtu… Çok üzgünüm…. Yattığı yer incitmesin.”

Armağan Çağlayan’dan Taha Duymaz’a veda… Sözleri yürek burktu

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...