‘Armağan Çağlayan öldü’ haberlerine isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
‘Armağan Çağlayan öldü’ haberlerine isyan etti: Herkes ağlayarak arıyor!

MAGAZİN Haberleri

Akciğer kanserine yakalanan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, hakkında çıkan ve sosyal medyada yayılan 'öldü' haberlerine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Çağlayan çıkan haberler karşısında telefonunun susmadığını belirtti.

Yapımcı ve sunucu Armağan Çağlayan, sağlık durumuyla ilgili üzen endişelendiren duyurmuş, akciğer kanserine yakalandığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Çağlayan, bu ayın başında 4,5 saatlik bir operasyon geçirmiş ve akciğerindeki kitle alınmıştı.

Akciğer kanseri tedavisi gören sunucu ve televizyon yapımcısı Armağan Çağlayan, Facebook'taki tık almak için yapılan ‘Armağan Çağlayan öldü’ paylaşımlarına tepki gösterdi.

“HERKES AĞLAYARAK ARIYOR! TÖVBE YAHU!”

Twitter hesabından yapılan paylaşımlara sitem eden Çağlayan, “Ya bu Facebook’ta dolanan ‘Armağan Çağlayan öldü’ haberini nasıl kaldırtacağız? Telefonlar kilit! Herkes ağlayarak arıyor! Tövbe yahu!” dedi.

https://twitter.com/Armagan_caglaya/status/1607453653232943105

PROGRAM YAPTIĞI YOUTUBE’A VEDA ETTİ

Ünlü isim, Youtube’da ‘Gör Beni’ , ‘Dur Bi Dinle’ , ‘Zor Ama Yine de Sor’ gibi formatların olduğu ve beğeniyle izlenen kanalı için artık içerik üretmeyeceğini açıkladı. 1,31 milyon abonesi bulunan Çağlayan Youtube’a veda ettiğini şu sözlerle duyurmuştu:

“Bu fotoğraflar, dün son kez yaptığımız YouTube çekimlerinden. Siz Şubat Ayı ortasına kadar izleyebilecekseniz, ama biz dün son kez çekim yaptık. Artık YouTube’a veda zamanı… Doktor işlerinizi azaltın, biraz kendinize zaman ayırın dedi. Bugüne kadar YouTube programlarımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz… Bir gün başka mecralarda, başka maceralarda tekrar görüşmek ümidiyle. Her şey için çok teşekkürler. Minettarız.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...