Armağan Çağlayan en ucuz okul çantası fiyatına şaşırdı: O ne be!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Armağan Çağlayan en ucuz okul çantası fiyatına şaşırdı: O ne be!
MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Armağan Çağlayan, son olarak okul çantası yorumuyla gündeme geldi. Çağlayan’ın paylaşımına yorum üstüne yorum yağdı.

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren, şimdilerde ise Yotube’da ‘Gör Beni’ adlı programın sunuculuğunu yapan Armağan Çağlayan, okul çantası fiyatlarına sessiz kalmadı.

“OKUL ÇANTASI GÖRDÜM, 1750 TL”

Alışverişe çıktığı esnada bir okul çantasının 1750 TL olduğunu gören Armağan Çağlayan, tepkisini X hesabından dile getirdi. Çağlayan yaptığı paylaşımda “Okul çantası gördüm. 1750 TL. O ne be? Satıcıya sordum, en ucuzu dedi! Çocuğu olana kolaylıklar vallahi….” yorumunu yaptı. 

Armağan Çağlayan en ucuz okul çantası fiyatına şaşırdı: O ne be!

Bir takipçisi ise ünlü ismin paylaşımına “Marka bir firmada bakmışsın sanırım, Beyazıt’a gel 200-250’ye alırsın. Sallamanın da adabı olur diyeceğim ama gerçi senin gibilere fark etmez” şeklinde cevap verdi.

Bu yoruma sessiz kalmayan Armağan Çağlayan ise “Doğru her şey sudan ucuz! Tamar fasulyenin kilosu 70 TL değilmiş gibi konuş kanka” şeklinde karşılık verdi. 

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Armağan Çağlayan’ın paylaşımı sonrası takipçileri ikiye bölündü. Kimi hayat pahalılığından yakınırken kimi ise Çağlayan’ın paylaşımındaki rakamı abartılı buldu. Kullanıcılar “Fiyatlar yüksek tabi ama sizin sorduğunuz yer de en pahalıları satanlardanmış. Çok daha hesaplıları mevcut” , “100 liraya da var, lükste sınır yok. Gönül ister herkes markalı kullansın ama hayat…” şeklinde yorumlar yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...