Arka Sokaklar'dan kötü haber! Ayrılık mı yaşanacak?

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'dan kötü haber! Ayrılık mı yaşanacak?

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Yayınlanan fragmanda hamile olan Esra'nın bıçaklanarak hastaneye kaldırıldığı görülüyor.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yine bir ayrılık yaşanacağı iddia edildi. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, geçen yıllara ve yaşanan ayrılıklara rağmen cuma günlerinin zirvesinde yer alıyor.

Senaryosunu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul'un kaleme aldığı ve 16 sezon boyunca ekranlarda fırtınalar estiren dizi, 6 Mayıs Cuma akşamı 626. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

HÜSNÜ ÇOBAN'IN EŞİ ESRA BIÇAKLANIYOR

Dizinin merakla beklenen 616. bölümünden çarpıcı bir fragman daha yayınlandı. Yeni bölümde; hamile olan Esra, bir adam tarafından saldırıya uğruyor. Adam, Esra'yı bıçaklayarak oradan uzaklaşıyor. Bıçaklanan Esra, acilen hastaneye kaldırılıyor ve ameliyata alınıyor. Hamile olduğu için zor bir ameliyat geçiriyor.

Dışarıda Hüsnü ve sevenleri ondan gelecek güzel haberi beklerken doktor, baş sağlığı diliyor. Akabinde Hüsnü, Esra'yı bıçaklayan adamın peşine düşüyor ve yakalıyor. Üzerine doğrulttuğu silahla adama Esra'nın eşi olduğunu söylüyor

Arka Sokaklar'dan kötü haber! Ayrılık mı yaşanacak?

'ESRA DİZİDEN AYRILIYOR MU'

Dizide doktorun Hüsnü Çoban'a başsağlığı dilemesi 'Esra diziden ayrılıyor mu, Arka Sokaklar da ayrılık mı yaşanacak' sorularını akıllara getirdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...