Arka Sokaklar’da seyirciyi üzen ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arka Sokaklar’da seyirciyi üzen ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da rol alan oyuncu diziye veda etti. Sevilen yapımda ‘Cemal Şahin’ karakterine hayat veren Yiğitcan Ergin, ayrılık haberini sosyal medya hesabından paylaştı. Ergin paylaşımında “İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki yolumuz buralardan geçti. Bu yol nereye gider bilmiyorum ama artık nerede başladığını biliyorum. Sürçülisan ettiysek af ola” ifadelerine yer verdi.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’da bir ayrılık daha yaşandı. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, geçen yıllara ve yaşanan ayrılıklara rağmen Cuma günlerinin zirvesinde yer alıyor.

Arka Sokaklar’da seyirciyi üzen ayrılık! Ünlü oyuncu diziye veda ettiğini açıkladı“BU BİR VEDA VE TEŞEKKÜR YAZISIDIR”

Sevilen yapımda izleyiciyi üzen bir ayrılık yaşandı. Arka Sokaklar dizisinde Komiser Cemal rolünde oynayan Yiğitcan Ergin, yeni bölüm yayınlanmadan sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı. 30 yaşındaki oyuncu diziden ayrıldığını şu sözlerle duyurdu:

"Bu bir veda ve teşekkür yazısıdır. Öncelikle bu muhteşem maceraya fırsat sunan ve son ana kadar arkamda duran Erler Film'e, son güne kadar kalemini benden esirgemeyen Ozan Yurdakul'a, aynı sahneyi paylaştığım ustalarım; Zafer, Özgür, Şevket, İlker ağabeylerime ve devamında Ozan abi, Oya, Tunç'a ve tüm oyuncu arkadaşlarıma, üç sezon boyunca kahrımı çeken, bin bir emek, çaba ve heyecanla yanımda duran yol arkadaşım, partnerim Ela Yörüklü'ye yönetmenimiz Orhan Oğuz'dan Serkan Yaş'a ondan da çaycımız Yaşar abiye kadar tüm emekçi Arka Sokaklar ekibine, 111 bölüm boyunca bizi izleyen, destekleyen sevgi ve saygısını hiç esirgemeyen bu koca çınarın arkasında 632 bölümdür dimdik duran kıymetli izleyicimize, ilk günden bugüne adımıza özel ilgi, sevgi, saygı gösteren ve desteğiyle her daim yanımızda olan on binlerce yorum, fotoğraf, video ve şarkıyla bu yolculuğun her anını unutulmaz kılan Ezcem/ElYiğ ailesine gösterdikleri olağanüstü sevgi için teşekkür ederim. İyi ki yollarımız kesişti. İyi ki yolumuz buralardan geçti. Bu yol nereye gider bilmiyorum ama artık nerede başladığını biliyorum. Sürçülisan ettiysek af ola.”



Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...