Arda Turan'a bir şok daha!

Düzenleyen:
Arda Turan'a bir şok daha!

MAGAZİN Haberleri

Burnu kırılan ünlü popçu Berkay Şahin, yaklaşık olarak 1 milyon lira zarara uğradı. Arda Turan'a dava açan Berkay'ın yanı sıra popçunun menajerlik şirketi de dava açmak için düğmeye bastı.

Arda Turan'a bir şok da Berkay'ın menajerlik şirketinden geldi. Ünlü futbolcu Arda Turan, geçen günlerde ünlü şarkıcı Berkay'ın burnunu kırdı. Özel hastanede ameliyat edilen Berkay'ın tedavisi önceki gün tamamlandı. Berkay evine yollandı ancak bu durum şarkıcıya pahalıya patladı.

Berkay, bu ay boyunca 14 konser yapacaktı. Konser başına ise 70 bin lira alacaktı. Fakat sağlık durumu nedeniyle konserleri rafa kalkınca, zararı 1 milyon TL'yi buldu. Arda Turan'ı mahkemeye veren Berkay'ın ardından konser anlaşmalarından kâr payı alan menajerlik şirketi de Arda'ya tazminat davası açmak için düğmeye bastı.

HAPİS VE TAZMİNAT CEZASI ALABİLİR

Hukukçular, futbolcu Arda Turan'ın 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyledi.

ZARARI DUDAK UÇUKLATTI

Konser başına 70 bin lira alan Berkay, burnu kırılınca 14 konserini birden iptal etmek zorunda kaldı. (Saklambaç)

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...