Apar topar hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu’ndan ilk açıklama…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Apar topar hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu’ndan ilk açıklama…

MAGAZİN Haberleri

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, dün akşam tansiyon sebebiyle rahatsızlandı. Apar topar hastaneye kaldırılan Hatipolu’ndan beklenen açıklama geldi.

Ünlü ilahiyatçı ve TV programcısı Nihat Hatipoğlu hastaneye kaldırıldı. Tansiyon nedeniyle rahatsızlanan Hatipoğlu’nun durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

“ŞU AN TEDAVİ GÖRMEKTE”

Hatipoğlu'nun sosyal medya hesabından yer verilen açıklamada "Nihat hocamız tansiyon sebebiyle hastanede şu an tedavi görmekte. Sizlerden hocamız için dua talep ediyoruz" denildi. 

İLK PAYLAŞIM: HAMD OLSUN İYİYİM, DUAYLA KALIN

Dosta Doğru programı ile uzun yıllardır ATV'de izleyicilerin karşısına çıkan 68 yaşındaki Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kendisini arayan soran herkese ise şu sözlerle teşekkür etti:

“Sevgili dostlar, dün ani bir rahatsızlığım oldu ama hamd olsun şimdi iyiyim. Arayan, dua eden, ilgilenen bütün kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Rabbim iyi temennilerde bulunan siz kardeşlerimi korusun. Hepimiz duaya muhtacız. Kimse 2 dakika sonrasını garanti edemez. Duayla kalın.”

Apar topar hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu’ndan ilk açıklama…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...