Ankara’da istek şarkı cinayeti! Ünlüler Onur Şener’in öldürülmesine sessiz kalmadı

Düzenleyen:
Ankara’da istek şarkı cinayeti! Ünlüler Onur Şener’in öldürülmesine sessiz kalmadı

MAGAZİN Haberleri

Ankara Çayyolu’ndaki bir eğlence yerinde, üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediğini gerekçe göstererek tartıştıkları müzisyen Onur Şener'i ağır yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Müzisyenin öldürülmesine tepkiler çığ gibi büyürken, ünlüler de Onur Şener cinayetine sessiz kalmadı.

Vahşi cinayet dün gece saatlerinde Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir mekanda meydana geldi. İddialara göre, mekanda bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi, müzisyen Onur Şener’den istek şarkıda bulundu. Müzisyen Onur Şener ise şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine 3 kişi, mekan kapanışı müzisyen ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi, Onur Şener’e şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü. Kırılan cam şişeleri Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Onur Şener’i hastaneye sevk etti. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Onur Şener hayatını kaybederken polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Onur Şener’in, istekte bulunan şarkının sözlerin bilmediği için üç kişi tarafından dövülerek öldürülmesi büyük yankı uyandırdı. İşte ünlü isimlerin Onur Şener paylaşımları...

MURAT BOZ

Onur Şener. Bir baba. Bir koca. Bir müzisyen. Bir evlat. Çıktığı mekanda istek üzerine bilmediği, ya da söylemek istemediği bir şarkı yüzünden öldürüldü. Baskıyla, parayla, güçle her şeyi herkese yaptırabileceğini sanan insan suretlilerin kurbanıdır Onur.

Durup düşünmemiz, sorgulamamız gereken zamanlardan geçiyoruz gerçekten. İnsan inanmak istemiyor. Çok üzgünüm, çok. Umarım katil ya da katiller en ağır cezayı alır, umarım! Meslektaşım Onur Şener’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

EMRE AYDIN

Gerçekten çok üzgünüm ne yazılsa ne söylense faydasız! Ailesine sabır diliyorum.

HALUK LEVENT

İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz...

SONER ARICA

İstediği şarkıyı bilmediği (bilse de söylemek zorunda mı o da ayrı!) için bir insanın hayatına vahşice son vermeyi nasıl bir ruh(lar) yapabilir!!! Bu korkunç suçun cezası aynı korkunçlukta büyük olmalı… Çok üzücü, çok düşündürücü… Ahhh ki ah, çok üzgünüm…

DEMET SAĞIROĞLU

Yine yeteneksiz cahiller tırnağı dahi edemeyecekleri bir müzisyene kıymışlar. Nur içinde yatsın. Ailesine sonsuz sabır dilerim.

GÜLBEN ERGEN

İstedikleri şarkı söylenmedi diye gencecik bir müzisyen arkadaşımız öldürüldü. İki çocuk babası Onur Şener’in acısını yüreğimin en derinlerinde hissediyor ve lanetliyorum ona kıyan zihniyeti!

MERT FIRAT

Ankara’da bir barda, katiller istedikleri şarkıyı bilmiyor diye Onur Şener’i darp edip öldürmüş! Gecenin sonunda bardan çıkmasını bekleyip pusu kurmuşlar. Ne yazsan ne söylesen boş. Yazıklar olsun bu düzenin geldiği yere. Ailesine sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...