Angelina mum gibi eriyor!

Angelina mum gibi eriyor!

MAGAZİN Haberleri

Kanser hastalığının tehdidi altında bulunan ünlü oyuncu Angelina Jolie, zayıflama işini abartınca adeta bir deri bir kemiğe döndü.

Meme kanseri sebebiyle bir süre önce iki göğsünü birden aldıran ünlü sinema oyuncusu Angelina Jolie'ye bir haller oldu. Halen Avustralya'da çekimleri devam eden "Unbroken" isimli filmin yönetmenliğini yapan Angelina Jolie, çalışmasına nbsp;ara vererek altı çocuğuyla birlikte tatile çıktı. Sidney'de çocuklarıyla birlikte uçağa binerken görülen Jolie'nin aşırı derecede zayıflamış olduğu dikkat çekti. Sürekli doktor gözetiminde hayatını devam ettiren ünlü yıldız, uyguladığı diyet programı sonrasında adeta bir deri bir kemik haline geldi. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi olan Jolie'nin Avustralya'da film setlerinde saatlerce süren çalışmalarda aşırı kilo vermesi sebebiyle zorlandığı ileri sürüldü. Hastalık sebebiyle bir süredir diyet programı uyguladığı bilinen sanatçının, bunda aşırıya kaçtığı şeklinde yorumlar yapıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...