Almeda Abazi dert yandı

Düzenleyen:
Almeda Abazi dert yandı

MAGAZİN Haberleri

Ünlü çift Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi dün objektiflere takıldı. Abazi, gazetecilere "Tolgahan bazı fotoğraflarımı Instagram'da paylaşmamı engelliyor" diyerek dert yandı.

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi dün Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Abazi gazetecilere eşinin koyduğu yasaklardan yakındı. Sayışman ise eşinin bu yakınmalarını esprili dille yanıt verdi.

"TOLGAHAN BAZI FOTOĞRAFLARIMI PAYLAŞMAMA İZİN VERMİYOR"

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile 2008 Miss Globe Kainat Güzeli Almeda Abazi, Amerika Beverly Hills'te 13 Şubat'ta evlenmişti. 5 hafta süren balayından dönen çift önceki akşam Kuruçeşme'deki gece kulübünde görüntülendi. Abazi gazetecilere, "Sosyal medyada paylaşmak istediğim ne fotoğraflar var ama sağolsun Tolgahan izin vermiyor. Bir şekilde aşmaya çalışıyorum" dedi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN KONUYU DEĞİŞTİRDİ

Eşinin sözlerine gülen Tolgahan Sayışman konuyu değiştirip şöyle konuştu: "Reklam filminde rol almamız için teklifler geliyor. Ben eşimle sinemada da oynamak istiyorum. Ama o pek sıcak bakmıyor, belki ikna ederim." dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...