Alişan milli boksörden fena dayak yedi, çareyi kaçmakta buldu

Düzenleyen:
Alişan milli boksörden fena dayak yedi, çareyi kaçmakta buldu

MAGAZİN Haberleri

Alişan programına konuk ettiği milli boksör Ayşe Çağırır ile karşı karşıya geldi. Fena halde mağlup olan ünlü şarkıcı, çareyi kaçarak stüdyoyu terk etmekte buldu. O anlar objektiflere anbean yansıdı.

Şarkıcı ve sunucu Alişan’ın TRT1 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Alişan ile Hayata Gülümse programına milli boksör Ayşe Çağırır ve Şennur Demir konuk oldu.

Programın arka planında Alişan milli boksöre adeta meydan okudu ancak başarılı olamadı. Boksör eldivenlerini giyen türkücü, milli boksörle aşık atmaya çalışması pek istediği gibi gitmedi.

Alişan mücadele eden Çalışır, zorlanmadan ünlü şarkıcıyı adeta perişan etti. Hiçbir yumruğu milli boksöre isabet etmeyen türkücü ise çareyi kaçarek stüdyoyu terk etmekte buldu.

En sonunda ise ellerini havaya kaldıran Alişan, milli boksörün karşısında pes etti.

Alişan program sonunda ise programa katılan milli boksörlerle fotoğraf çektirdi. Hatıra fotoğrafını ise sosyal medya hesabından "Milli gururlarımız şampiyonlarımızla" notuyla paylaştı.

Ayşe Çağırır, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası’nda 48 kiloda mücadele etmiş, final maçında karşılaştığı Kazakistanlı rakibi Alua Balkibekova’yı mağlup ederek Dünya şampiyonu olmuştu.

‘Demir Yumruk’ olarak anılan Şennur Demir ise Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanmıştı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...