Alişan iddialara son noktayı koydu: Biz bir karar verirsek açıklarız

Düzenleyen:
Alişan iddialara son noktayı koydu: Biz bir karar verirsek açıklarız

MAGAZİN Haberleri

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ile Buse Varol'un boşanacakları yönündeki iddialar çok konuşuldu. Birkaç gündür gündemi meşgul eden açıklamalara yönelik ünlü şarkıcı Alişan açıklama yaparak, "Biz bir karar verirsek açıklarız, söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin, yorum yapmayın" dedi.

Buse Varol 1 yaşına giren kızı Eliz için lüks bir otelde parti düzenledi, bu partide eşi Alişan’ın olmaması dikkat çekti. Alişan ise kızı için aile arasında bir kutlama yaptı. Bu durum “Boşanıyorlar mı?” söylentilerini beraberinde getirdi.

“EVDEKİ PARTİYE DAVET EDİLMEDİM” DEMİŞTİ

Buse Varol konuyla ilgili sessizliğini bozarak bir açıklama yapmış, açıklamasında dikkat çeken ifadelere yer vermişti:

“Kızım Eliz’in doğum günü partisini Alişan düzenledi. Son ana kadar Selçuk’un eşi Merve de gelecekti. Merve ve çocukları gelmekten vazgeçtiler. Saygı duyuyorum. Ne Merve ne de kızlarını asla sorun yapmadım. Suzan anneyle de bir sorunumuz yok. Alişan’ın annesinin evde düzenlediği partiye kimse davet etmedi. Hepsinin acısına saygı duyuyorum ama Eliz bir daha bir yaşına gelmeyecek.”

Alişan iddialara son noktayı koydu: Biz bir karar verirsek açıklarız

Alişan kızının doğum gününü aile arasında eşi Buse Varol olmadan kutlamıştı.

“EVLERİ AYIRDILAR” İDDİASI

Boşanma haberlerinin ardından Alişan ile Buse Varol'un evleri ayırdığı iddia edilmişti.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programına konuşan Alişan, "Evler falan ayrılmadı. Doğum gününe erkekler gelmedi. Kaan da (Buse Varol’un kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi, onun babası da gelmedi” dedi.

ALİŞAN: “BİZ KARAR VERİRSEK AÇIKLARIZ”

Ünlü şarkıcı Alişan, boşanma iddialarına ilişkin yeni bir açıklama yaparak son noktayı koydu:

"Dilekçeler verilmiş, kararlar alınmış, yok o haklıymış, yok bu haklıymış. Kardeş kaybetmenin acısını yaşarken daha yeni yeni toparlanmaya çalışırken, her gün gözyaşı döken annemi, eşimi, rahmetli kardeşimin eşini, çocuklarımı, yeğenlerimi ne olur rahat bırakın. Her ailede yaşanabilecek şeyler bunlar. Biz bir karar verirsek açıklarız, söyleriz. Ama bizim adımıza karar vermeyin lütfen. Ne olur artık senaryolar üretmeyin, yorum yapmayın. Bizi bize bırakın. Kararı biz verelim. sonra ne isterseniz konuşursunuz, yorum yaparsınız."

Alişan iddialara son noktayı koydu: Biz bir karar verirsek açıklarız


Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...