Alişan-Buse Varol krizine ilişkin yeni iddia: Boşanma bilinmezinde pasta detayı

Düzenleyen:
Alişan-Buse Varol krizine ilişkin yeni iddia: Boşanma bilinmezinde pasta detayı

MAGAZİN Haberleri

Bir süredir boşanma iddialarıyla gündemden düşmeyen Alişan-Buse çiftinin arasındaki krizin, doğum günü pastası sebebiyle çıktığı iddia edildi.

Kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan-Buse Varol çiftinin boşanacağı söylentileri, gündeme bomba gibi düşmüştü. Krizin sebebi hakkında birçok iddia ortaya atılsa da ünlü çiftten net bir açıklama gelmedi. Son olarak Söylemezsem Olmaz ekibinden Bircan Bali'nin konuyla ilgili iddiası kafa karışıklığına yol açtı. 

"PASTADA SELÇUK'UN RESMİ OLSUN"

Ünlü türkücü Alişan'ın 2 çocuğunun annesi Buse Varol ile boşanacakları iddiaları üzerine ikili her ne kadar önceki gün oğullarının doğum günü partisinde beraber poz verse de sorunların çözülmediği konuşuluyordu. Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali ise ikili arasındaki krizin Alişan'ın kızının doğum gününde, vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın fotoğrafının yer aldığı pasta yaptırmak istemesinden kaynaklı olduğunu iddia etti.

Alişan-Buse Varol krizine ilişkin yeni iddia: Boşanma bilinmezinde pasta detayıKızları Eliz'in doğum gününde bir araya gelmeyen çiftin ayrılacakları iddiaları gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Bali'nin iddiasına göre Alişan, kızının doğum gününde ölen abisi Selçuk'un fotoğrafının olduğu bir pasta istedi. Buse Varol ise duruma karşı çıkarak "Kesinlikle olmaz, aile ile kutladığımız partide yapalım pastayı" dedi. Bu itirazın da evliliklerinde krize yol açtığı öne sürüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...