Alın daraltma operasyonu geçiren Umut Akyürek açıklamasıyla şoke etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Alın daraltma operasyonu geçiren Umut Akyürek açıklamasıyla şoke etti

Magazin Haberleri  / Haber Merkezi

Sık sık geçirdiği operasyonlarla adından söz ettiren Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek, son yaptırdığı estetikle ağızları açık bıraktı. Alın daraltma ameliyatı geçiren Akyürek, 'Çok basit bir operasyon' açıklamasıyla da şaşırttı.

Güçlü sesi ve seslendirdiği şarkılarıyla konuşulan ünlü şarkıcı Umut Akyürek, son sosyal medya paylaşımıyla görenleri şoke etti.

“ÇOK BASİT BİR OPERASYON”

Sosyal medyayı aktif kullanan ve Instagram’da 145 bini aşkın takipçisi bulunan Akyürek, alın daraltma operasyonu geçirdiğini belirtti. Bir gece hastanede kalan şarkıcı, çektiği videoyla sevenlerine şu şekilde bilgi verdi:

“Ameliyatım başarıyla geçti, geceyi hastanede geçirdim. Her şey yolunda. Sizler merak edip sordunuz. Alın daraltma ameliyatı geçirdim. Yurt dışından çok fazla talep var. Ülkemizde de yeni yeni duyulmaya başladı. Çok basit bir operasyon, bir saat sürdü. Bir şişlik, ödem morarma da yok. Merak edenlere çok teşekkür ediyorum.”

Alın daraltma operasyonu geçiren Umut Akyürek açıklamasıyla şoke etti

DUYANLARA ‘YOK ARTIK’ DEDİRTTİ

Pek çok kez bıçak altına yatan Umut Akyürek, yıllar içinde bambaşka birine dönüştü. Son olarak alın daraltma ameliyatı geçiren şarkıcının paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Kullanıcılar “Yok artık”, “Bu kadarına da pes” , “Yaptıracak başka bir estetiği kalmadı herhalde” gibi yorumlar yaptı. 

Alın daraltma operasyonu geçiren Umut Akyürek açıklamasıyla şoke etti

GENÇLİK FOTOĞRAFINA FERDİ TAYFUR’DAN YORUM

50 yaşındaki Umut Akyürek, daha önce takipçileriyle gençlik fotoğrafını paylaşmıştır. 16 yaşında çektirdiği pozu paylaşan Akyürek, Ferdi Tayfur’un kendisini Sophia Loren’e benzettiğini söylemişti. Akyürek fotoğrafa “Kaşlara özgürlük yaş 16. Burun eğri dudak asimetrik hala da öyle gerçi. Sophia Loren'e benzetenler olmuş. Evet o zamanlar çok söylerlerdi hatta Ferdi Tayfur beni görünce 'yerli Sophia Loren' demişti” notunu düşmüştü.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...