Ali Koç’un evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor… Eşiyle arası Fenerbahçe yüzünden bozuldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
- Güncelleme:
Ali Koç’un evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor… Eşiyle arası Fenerbahçe yüzünden bozuldu

MAGAZİN Haberleri  / Sabah

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile Nevbahar Koç’un evliliğini bitirme kararı aldıkları iddia edildi. Ünlü çiftin boşanacakları yönündeki söylentiler magazin dünyasına bomba gibi düştü.

2005 yılında dünya evine giren Ali Koç ile Nevbahar Koç’un arasının Fenerbahçe yüzünden bozulduğu iddia edildi. Çiftin ayrılık kararı aldıkları öne sürüldü. 

“TÜM ZAMANINI FENERBAHÇE’YE AYIRMASINDAN RAHATSIZ”

Fenerbahçe'de 2018 yılında Aziz Yıldırım'ı devirerek başkanlık koltuğuna oturan Ali Koç, özel hayatıyla gündeme geldi. Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt, boşanacakları iddia edilen Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftiyle ilgili şu satırları kaleme aldı:

“Son günlerde yine sosyete kulislerinde kulaktan kulağa Koç çiftinin boşanacağı konuşulmaya başlandı. Nevbahar Hanım, tek başına Paris'e gitti ve yaklaşık bir haftadır orada. Herhalde dedikodu bu yüzden çıktı ama Nevbahar Hanım zaten uzun süredir, eşinin yoğunluğundan dolayı genelde tek başına geziyor.

Gerçi, aileye yakın bir kaynaktan öğrendim ki, bu sıralar araları biraz limoniymiş. Sebebi de Fenerbahçe'ymiş. Nevbahar Hanım, Ali Koç'un, işinden arta kalan bütün zamanını Fenerbahçe'ye ayırmasından ve kendisini ihmal etmesinden rahatsızmış.

Ali Koç, eşinin gönlünü almasını bilir, buradan dedikoduculara bir malzeme çıkmaz, benden söylemesi...”

Ali Koç’un evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor… Eşiyle arası Fenerbahçe yüzünden bozuldu

2005 YILINDA EVLENDİLER

Ali Koç ile Nevbahar Koç çifti 2005 yılında nikah masasına oturdu. Teksas’taki Rice Üniversitesi’nde ekonomi ve iş idaresi eğitimi alan Ali Koç, yine aynı ülkede eğitim gören Nevbahar Demirağ ile tanışmıştı. Öğrencilik yıllarında başlayan beraberlik sessiz sedasız yıllarca sürdü. Çift, uzun süren birlikteliklerini aile büyükleri ve yakın dostlarının katıldığı sade törenle nikah masasına taşıdı. Ali Koç’un yalısında kıyılan nikahın şahitliğini Hikmet Tekçe ile Ömer Karacan yaptı. Çiftin Sadberk Leyla Koç (d.2006) ve Kerim Rahmi Koç (d.2008) adında bir kızı bir oğlu bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...