Aldatmak dizisinin sevilen oyuncusu Ömer Karanlık hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Aldatmak dizisinin sevilen oyuncusu Ömer Karanlık hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi Aldatmak’ta Numan karakterini üstelenen Ömer Karanlık hayatını kaybetti. 65 yaşındaki usta oyuncunun geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Kırmızı Oda, Şevkat Yerimdar, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok yapımda rol alan, son olarak Aldatmak dizisindeki Numan rolüyle kamera karşısına geçen Ömer Karanlık, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşama gözlerini yumdu. 

Acı haber dizinin resmi sosyal medya hesaplarından duyuruldu. Paylaşımda ise “Sevgili Numan Amcamız Ömer Karanlık bugün vefat etmiştir. Saygıyla anıyoruz” ifadelerine yer verildi.  

Aldatmak dizisinin sevilen oyuncusu Ömer Karanlık hayatını kaybetti

Usta oyuncunun dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası, sessiz sedasız Esenyurt Yeni Mezarlık'a defnedildiği öğrenildi. Ömer Karanlık’ın ani ölümü başta yakınları olmak üzere oyuncu arkadaşlarını ve sevenlerini hüzne boğdu. 

ÖMER KARANLIK KİMDİR?

1958 doğumlu Ömer Karanlık, 'Şevkat Yerimdar', 'Hayat Devam Ediyor', 'Çakallarla Dans 2' ve 'Muhteşem Yüzyıl' başta olmak üzere, çok sayıda projede rol aldı. Oyuncunun yer aldığı diğer yapımlar arasında 'Alman Kuzusu', 'Baba', 'Leylifer', 'Gibi', 'Kırmızı Oda', 'Söz' bulunuyor. Karanlık; son olarak Vahide Gördüm ve Mustafa Uğurlu'nun başrollerini paylaştığı ATV ekranlarında yayınlanan Aldatmak dizisinde 'Numan' karakterini üstleniyordu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...