Alaska güzeli, çocuklar için bunu yaptı

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Alaska güzeli, çocuklar için bunu yaptı

Magazin Haberleri  / AA

Alaska Güzeli Debbe Ebben, çocuklarda kanser araştırmalarına katkı sağlamak için saçlarını kazıttı. Ebben, "Gerçek güzelliğin iyilik olduğunu farkettim" dedi.

Araştırmalar için para toplanan kampanyaya destek veren Alaska Güzellik Kraliçesi Ebben, saçlarını da kazıtarak tedavi sırasında saçlarını kaybeden çocukların yanında olduğunu gösterdi.
nbsp; 23 yaşındaki Ebben, bu davranışıyla "İsteyerek ya da istemeden kel kalmanın sorun olmadığını göstermek istediğini" söyledi.
nbsp; St. Baldrick Vakfı'nın kampanyasına destek veren Ebben, Haziran ayında düzenlenecek "Miss America" güzellik yarışmasına kadar saçlarını uzatıp uzatmamaya henüz karar vermediğini belirtti.
nbsp; Saçlarının uzunluğunun yarışmadaki şansını etkilemeyeceğini düşünen Ebben, "Gerçek güzelliğin, insanın görüntüsüyle değil etrafına ne yaydığı, çevresine ne taşıdığı ve ne temsil ettiğiyle ilgili olduğunu" belirtti.

Magazin
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...