Ajda Pekkan'a ağır suçlama

Ajda Pekkan'a ağır suçlama

MAGAZİN Haberleri

Türkiye'nin ilk kadın şarkı söz yazarı Fikret Şenes dün toprağa verildi. Şenes'i son yolculuğuna uğurlamaya gelen Ajda Pekkan çocukları tarafından suçlandı

Yabancı şarkılardan yaptığı arajmanlar ve yazdığı Türkçe sözlerle Türk müzik tarihine damgasını vuran 7'den 70'e söylenen 'Memleketim' adlı parçanın söz yazarı Fikret Şeneş dün son yolculuğuna uğurlandı. Türkiye'nin ilk kadın şarkı sözü yazarı 94 yaşındaki Fikret Şeneş, dün kar yağışı altında son yolculuğuna Teşvikiye Camii'nden uğurlandı. Şeneş'in yakınlarıyla Ajda Pekkan'ın arasında soğuk rüzgârların estiği törene sanat ve cemiyet dünyasından ünlü simalar katıldı.
nbsp;
'İstediği tören oldu'
Yaklaşık 2 yıldır demans (Bunama) hastalığıyla mücadele eden ve evinde özel bakıcılar tarafından bakılan Şeneş'in cenazesinde kar yağışına rağmen çok sayıda katılım oldu. Soğuk hava ve kar yağışı altında yapılan törende aile adına taziyeleri Şeneş'in oğlu Celal Çapa, diğer aile üyeleriyle kabul etti. Metanetli durmaya çalışan Celal Çapa, annesinin güzel bir hayat yaşadığını söyleyip "Annemin yerine kimseyi koyamam. İstediği bir tören oldu. Acı çekmeden ağabeyimin yanına gitti. Şarkıları devam edecek" şeklinde konuştu. Şeneş'in cenazesine bu güne kadar unutulmaz onlarca şarkı verdiği müzik dünyasından az sayıda ismin katılması dikkat çekti. Sanat dünyasından Ajda Pekkan, Erol Büyükburç ve Melike Demirağ'ın katıldığı törene iş ve cemiyet dünyasından Cem Hakko, Cefi Kamhi, Ahu-Can Has gibi isimler katıldı. Şenes'in cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
nbsp;
'Ajda Pekkan şovunu yaptı'
nbsp;Şebnem Çapa, törene son anlarda katılıp, kendilerine taziyede bulunmadan önlerinden geçen Ajda Pekkan'ı vefasızlıkla suçlayıp, "Buraya gelmeye yüzü yok. Kayınvalidemi hastayken ne ziyaret etti ne de arayıp sordu. Siyah gözlüklerini takıp şovunu yapıp gitti. Ajda'yı Ajda yapan kayınvalidemdir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...