Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile ilişkisine son noktayı koydu

Düzenleyen: / Kaynak: Gazete Magazin
- Güncelleme:
Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile ilişkisine son noktayı koydu

Magazin Haberleri  / Gazete Magazin

Dizideki birlikteliklerini özel hayatlarına taşıyan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ayrıldı. Dünkü doğum günü partisinde konuşan Saraçoğlu “Bu konuyla ilgili daha fazla gündeme gelmek istemiyorum” diyerek son noktayı koydu.

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, gündemden düşmüyor. İkilinin yazın başlayan birliktelikleri sessiz sedasız bitti. Oyuncu Saraçoğlu, rol arkadaşı Demir ile özel hayatlarında yollarını ayırdıklarını söyledi. 

“SADECE İŞ ARKADAŞIYIZ”

Yalı Çapkını’nda Seyran karakterini üstlenen Afra Saraçoğlu, dün gece düzenlediği bir partiyle yeni yaşını kutladı. Güzel oyuncu parti öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. 

Gazete Magazin’de yer alan haberde; Mert Ramazan Demir ile ilgili sorulara cevap veren Saraçoğlu, ayrıldıklarını doğruladı. Saraçoğlu, “Arkadaşlar ben artık bu konuya son noktayı koymak istiyorum. Bu konuyla ilgili daha fazla gündeme gelmek de istemiyorum. Siz yorulmayın, biz de yorulmayalım. Sadece iş arkadaşıyız. Özel birlikteliğimiz yok, bu kadar, çok teşekkür ederim” dedi.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile ilişkisine son noktayı koydu

“NE YÜZÜĞÜ YA?”

“Yüzük de vardı, çıktı mı?” sorusuna ise “Ne yüzüğü ya? Seyran’ın (dizideki karakteri) yüzüğüdür. O da çıkacak belki” şeklinde karşılık verdi.

Ayrılık sebebiyle ilgili sorulara ise “Hiç gerek yok arkadaşlar böyle şeylere” diyerek soruyu cevaplamaktan kaçındı.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile ilişkisine son noktayı koydu

YAZIN BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİLER

Arkadaşlıkları Yalı Çapkını dizisinden sonra ilişkiye dönüşen Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, çıktıkları tatilde samimi şekilde görüntülenmişti. Kısa süreli birliktelik yaşayan ve daha sonra sessiz sedasız ayrılan çiftin reklam ilişkisi yaşadıkları iddia edilmişti. Aynı projede yer aldıkları için ilişkileri hakkında konuşmaktan çekinen çift, diziye devam ediyor.  Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, dizideki set aralarında yan yana gelmekten kaçınıyor.

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Gazete Magazin
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...