Afra Saraçoğlu hayranlarını çıldırtmıştı! Melisa Döngel’den jet özür…

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Afra Saraçoğlu hayranlarını çıldırtmıştı! Melisa Döngel’den jet özür…

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Melisa Döngel, meslektaşı Afra Saraçoğlu hakkında yapılan olumsuz bir yorumu beğenince tepki aldı. Geri adım atan Döngel, sosyal medyadan özür diledi.

‘Dünyayla Benim Aramda’ , ‘Kusursuz Kiracı’ , ‘Aşk Mantık İntikam’ gibi dizilerde rol alan Melisa Döngel, oyuncu Afra Saraçoğlu’na yapılan bir yorumu beğenince gündem oldu.

FANLARINDAN TEPKİ TOPLADI

Yalı Çapkını’nda Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile ilgili bir sosyal medya kullanıcısı acımasızca bir eleştiride bulundu. Saraçoğlu hakkında “Kızın her yeri güzel ama kız asla güzel değil” yorumu yapıldı. Bu yorumu ise Melisa Döngel’in beğenmesi kısa sürede ortalığı karıştırdı.

Afra Saraçoğlu hayranlarını çıldırtmıştı! Melisa Döngel’den jet özür…

Ünlü oyuncuya Afra Saraçoğlu’nun fanları sessiz kalmadı. Takipçiler, Döngel’in hemcinsine ve meslektaşına yaptığı bu hareketi çirkin buldular ve adeta topa tuttular.

GERİ ADIM ATTI

Sosyal medyada gelen tepkiler sonrası Melisa Döngel geri atım attı. Beğenisinin yanlışlıkla olduğunu dile getiren isim, şu ifadeleri kullandı:

“Sizin de başınıza gelmiyor mu? Mesela telefonu cebinize koyuyorsunuz ve yanlışlıkla başka birini arıyor. Neden çünkü dokunmatik. Sizin kontrolünüzde değil. Ve ben bir kadının ‘çirkin’ denildiği bir gönderiyi beğenecek kadar kötü kalpli olduğumu düşünmüyorum. Lütfen siz de düşünmeyin. Öyle bir şey yok. Özür dilerim. Bütün kadınlar güzel ve çiçek”

Afra Saraçoğlu hayranlarını çıldırtmıştı! Melisa Döngel’den jet özür…

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aýbölek 29 Temmuz 2023 10:32

Afrayi cok baganiyorum kimse ona koti soz diyemaz ban turkmanistanliyim Burdan Afraya ve mert demire selamlarimi yolluyorum sizing cook severek izliyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...