Adriana Lima’nın kabus anları… Lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Adriana Lima’nın kabus anları… Lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Paris Moda Haftası’na katılmak için Fransa’ya giden Adriana Lima, kimsenin aklına gelmeyecek bir olay yaşadı. Lima, başına gelenleri sosyal medyada paylaştı.

Eski Victoria's Secret meleği Adriana Lima, Instagram’da yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ünlü manken, kaldığı lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı.

Dünyaca ünlü giyim markası Victoria’s Secret’in en iddialı modellerinden olan Adriana Lima, yıllarca podyumlarda yürüyen başarılı isimlerinden biri oldu. Sadece başarılı olmakla kalmadı, adı dünyanın en güzel kadınları arasında anıldı. 

Adriana Lima, ülkesi Brezilya’daki modellik yarışmasını kazanıp, yarışmanın uluslararası ayağında ikinci olmuştu. Ünlü isim, herkesin dikkatini çektiğinde yalnızca 15 yaşında gencecik bir kızdı. 16 yaşında New York’a giden Lima, dünyanın en büyük modellik ajansıyla anlaşma sağladı. 

Adriana Lima’nın kabus anları… Lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı

1999 yılında Victoria’s Secret ile anlaşma imzalayarak herkesin yakından tanıdığı bir isim haline geldi. 2018 yılına kadar, tam 19 yıl boyunca Victoria's Secret'ta modellik görevine devam etti. 

PARİS MODA HAFTASI’NA KATILDI

Şimdilerde modelliği bırakan, makyaj ve moda firmalarıyla anlaşmalarını sürdüren Adriana Lima, geçtiğimiz günlerde Moda Haftası için Paris’e uçtu. Ünlü isim, kaldığı lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı. 

Daha öncesinde Paris hükümeti, şehrin tahtakurusu istilasına uğradığını açıklamıştı. Toplu taşıma araçları da dahil birçok kamusal alanı basan tahtakuruları ile mücadele etmek adına bir plan başlatıldığının da altını çizmişti. 

Adriana Lima’nın kabus anları… Lüks otelde tahtakurusu istilasına uğradı

“İPUCU VEREYİM, TAHTAKURULARI”

Uluslararası basında da sık sık haber konusu olan Paris'teki tahtakurusu istilasından Adriana Lima da nasibini aldı. Lima, otelde geçirdiği bir gecenin ardından hayranlarını meraklandıran fotoğrafını paylaştı. Yüzündeki izlerin olduğu bir fotoğrafına yer veren Lima, 'İpucu vereyim, tahtakuruları,' notunu düştü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...