Adnan Oktar referanduma neden 'Evet' diyecek?

Düzenleyen:
Adnan Oktar referanduma neden 'Evet' diyecek?

MAGAZİN Haberleri

16 Nisan'da oylanacak referanduma "evet" diyeceğini açıklayan Adnan Oktar, gerekçesini merak edenlere kendi televizyon kanalındaki programında bir bir sıraladı.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar, A9 televizyonunda yaptığı sohbet programında referandum da "evet" oyu kullanacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Oktar, gerekçelerini bir bir anlattı.

"BİR SIKINTI OLURSA DÜZELTİRİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yolunun açılması gerektiğini belirten Oktar, "Köprüler yapsın, barajlar yapsın. Bir sıkıntı olursa da gerekirse düzeltiriz. Dolayısıyla yeni anayasaya 'evet' diyoruz. Uzatmaya gerek yok. Diktatörlükle falan alakası yok. Bu mazlum insana böyle yakıştırmalar yapmak da büyük günah... Vatanı korumak, devleti, korumak, hükümeti korumak, ailesini koruması diktatörlük değildir. Gayet yiğitçe direniyor. Anormal bir durum olsa Sayın Bahçeli izin vermez." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...