Acun Medya'nın acı günü! Dominik ekibindeki Ferhat Korkmaz hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Acun Medya'nın acı günü! Dominik ekibindeki Ferhat Korkmaz hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasının çekimi için Dominik'te olan çalışanlardan Ferhat Korkmaz sağlık sorunları nedeni ile hayatını kaybetti.

TV 8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor'da çalışan  Ferhat Korkmaz sağlık sorunu nedeni ile hayatını kaybetti. Acun Medya ekibi acı haberi sosyal medyadan duyurdu. Eski milli kürek sporcusu olan, dizi ve filmlerde figüran olarak rol alan ve son olarak Survivor ekibinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Ferhat Korkmaz, Dominik Cumhuriyeti’nde girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Dominik Cumhuriyeti’nde görevli ekibimize geçtiğimiz günlerde katılan kardeşimiz Ferat Korkmaz’ı dün ani gelişen bir sağlık sorunu nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.

Acun Medya'nın acı günü! Dominik ekibindeki Ferhat Korkmaz hayatını kaybetti

2 GÜN ÖNCE PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Gencin ölüm haberi Sakarya’da ailesi ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Ferhat Korkmaz’ın en son 2 gün önce Dominik Cumhuriyeti’nde çekildiği fotoğrafı sosyal medyada yayınladığı görüldü.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...