Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı hediye fiyatıyla dudak uçuklattı

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı hediye fiyatıyla dudak uçuklattı

MAGAZİN Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ünlü medya patronu ve spor kulübü sahibi Acun Ilıcalı, küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabıyla gündem oldu. Dünyaca ünlü bir markadan satın alınan ayakkabının fiyatı dudak uçuklattı.

4 kızı bulunan ve lüks yaşamı ile dikkat çeken Acun Ilıcalı bu defa kızına aldığı ayakkabı ile konuşuldu. Ilıcalı'nın ünlü bir markadan satın aldığı ayakkabının 30 bin TL değerinde olduğu ortaya çıktı. Çocuklarına düşkünlüğü ile bilinen Acun Ilıcalı'nın kızına bu kadar pahalı ayakkabı alması sosyal medyada tartışma konusu oldu.

30 BİN TL'LİK AYAKKABI

Kızlarına çok düşkün olan Ilıcalı'nın en küçük kızı Melisa'ya aldığı ayakkabıların fiyatı dudak uçuklattı. Daha önce Hande Erçel, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin giydiği markanın ayakkabısını kızına satın alan Ilıcalı, 30 Bin TL'yi gözden çıkardı. Sosyal medyayı ikiye bölen ayakkabı fiyatını kimileri sert bir şekilde eleştirirken kimileri de "Adam çalışıyor çocuklarına harcıyor abartıyorsunuz" şeklinde yorumladı. 

Acun Ilıcalı'nın küçük kızı Melisa'ya aldığı hediye fiyatıyla dudak uçuklattı
Acun Ilıcalı'nın ilk evliliğinde bir, ikinci evliliğinde iki, üçüncü evliliğinden ise bir kızı bulunuyor.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...