Acun Ilıcalı’dan sürpriz kutlama! ‘Herkes duymasın’ diyerek paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı’dan sürpriz kutlama! ‘Herkes duymasın’ diyerek paylaştı

MAGAZİN Haberleri

Ayça Çağla Altunkaya ile uzun süredir birlikte olan Acun Ilıcalı, kız arkadaşının doğum gününü sosyal medya hesabından duygusal bir mesajla kutladı.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile bir yıl evli kaldıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Ünlü televizyoncu, paylaşımıyla gündeme geldi. 

Uzun süredir birlikteliği devam eden Ilıcalı, 3 yıllık kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya’nın doğum gününü kutladı.

“KULAĞINA SÖYLEDİM, HERKES DUYMASIN”

Sosyal medyada özel hayatına dair sık sık paylaşım yapmayan Acun Ilıcalı bu sefer ezber bozdu.

Altunkaya ile pozlarına yer veren ünlü isim, “Duygularımı bugün kulağına söyledim, herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun” notunu düştü.

Acun Ilıcalı’dan sürpriz kutlama! ‘Herkes duymasın’ diyerek paylaştı

SAMİMİ İTİRAF

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Sibel Arna’nın YouTube'da yayınlanan “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programına konuk olmıştu. Ünlü televizyoncu, kendisinden 30 yaş küçük kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile ilişkisi için samimi itirafta bulundu.

Ilıcalı “Çok mutlu bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” dedi.

Sözlerinin devamında ise, "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum diyebiliriz" itirafıyla herkesi şaşırttı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...