Acun Ilıcalı’dan samimi itiraf! “Mutlu bir beraberliğim var” deyip açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı’dan samimi itiraf! “Mutlu bir beraberliğim var” deyip açıkladı

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, verdiği bir röportajda 3 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya hakkında konuştu. Ilıcalı, çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile ayrıldıktan bir süre sonra kendisinden 30 yaş küçük olan Ayça Çağla ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Uzun süredir beraber olan Ayça Çağla Altunkaya ve Acun Ilıcalı çifti birlikteliklerini gözlerden uzak yaşıyor. Çift, sosyal medya hesaplarından ara sıra fotoğraf paylaşıyor.

“O DÜNYA BENİM İÇİN ÇOK RAHATLATICI”

Acun Ilıcalı, Sibel Arna’nın YouTube'da yayınlanan “Ne Olursan Ol, Rahat Ol” programına konuk oldu. Ünlü televizyoncu, kendisinden 30 yaş küçük kız arkadaşı Ayça Çağla Altunkaya ile ilişkisi için samimi itirafta bulundu.

Ilıcalı “Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” dedi.

“HATALARIMDAN BAZI DERSLER ALDIM”

Ilıcalı, "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum diyebiliriz" itirafıyla da şaşırttı.

Acun Ilıcalı’dan samimi itiraf! “Mutlu bir beraberliğim var” deyip açıkladı

EVLİLİLİK SORUSUNA CEVAP

Ünlü televizyoncu daha önce verdiği bir röportajda ise yeniden nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Şimdi kısmet bu işler. Yeniden evlenirim ya da evlenmem diyemem ama tabii ki çok iyi bir ilişkim var. Beni mutlu ediyor. Sağ olsun. Düşünceli, nazik ve çok zeki de buluyorum bu arada. Aynı dili konuştuğumuzu düşünüyorum. Herkesle çok yüksek iletişim kurabilen birisi de değilim. Onun tatlı dilli ve değişken muhabbetlere açık olması ve kendini geliştirmesi çok mutlu ediyor beni. İnşallah daha uzun süre devam eder.”

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...