Acun Ilıcalı’dan duygusal doğum günü mesajı: İyi ki senin gibi bir kızım var

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı’dan duygusal doğum günü mesajı: İyi ki senin gibi bir kızım var

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından büyük kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Ilıcalı, paylaşımında "Canım kızım duygularımı yazarken ne yazsam yetmiyor. İyi ki senin gibi bir kızım var" ifadelerine yer verdi.

4 çocuk babası Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Ilıcalı son olarak Seda Başbuğ ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Banu Ilıcalı'nın doğum günü için bir kutlama mesajı yayınladı.

Acun Ilıcalı’dan duygusal doğum günü mesajı: İyi ki senin gibi bir kızım var“NE YAZSAM BANA YETMİYOR”

Ilıcalı, 32 yaşında giren kızı Banu için şirkette bir parti düzenledi. O anları ise kendi sosyal medya hesabından video olarak paylaştı. Kızının fotoğrafına da sosyal Instagram hesabında yer veren ünlü televizyoncu altına şu duygusal mesajı yazdı:

"Canım kızım duygularımı yazarken ne yazsam bana yetmiyor. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun iyi ki senin gibi bir kızım var. Nice mutlu yaşın olsun, hep beraber kutlayalım."

Acun Ilıcalı’dan duygusal doğum günü mesajı: İyi ki senin gibi bir kızım var

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...