Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Sergen Yalçın Dominik'te

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı'dan büyük sürpriz! Sergen Yalçın Dominik'te

MAGAZİN Haberleri

Beşiktaş ile yolları ayıran teknik direktör Sergen Yalçın bir süredir gözlerden uzaktı. Deneyimli hoca, Acun Ilıcalı'nın yarışması Survivor'da jüri üyeliği yapmak için gittiği Dominik Cumhuriyeti'ne ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı Survivor'ın birleşme partisinde gerçekleşecek şarkı yarışmasında jüri olarak yer alması için Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın'ı Dominik Cumhuriyeti'ne davet etti. Deneyimli hoca teklifi kabul ederek, 27-28 Mart'ta yayınlanacak birleşme partisindeki bölüm çekimleri için Dominik'e gitti.

SURVIVOR DOKTORUNUN PAYLAŞIMI SÜRPRİZİ AÇIK ETTİ

Sergen Yalçın, TV8'de yayınlanacak Survivor birleşme partisindeki şarkı yarışmasında jüri koltuğunda oturacak. Survivor ekibinde yer alan doktor Serhad Ömercikoğlu Dominik'te Sergen Yalçın ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Beşikaş'a geçen sezon çifte kupa kazandıran teknik direktör Sergen Yalçın, bu sezon üst üste alınan başarısız sonuçlar ve Şampiyonlar Ligi'nde puan alınmasının ardından görevden ayrılmıştı. Deneyimli hocanın yönetiminde 83 maça çıkan siyah-beyazlılar, 47 galibiyet, 12 beraberlik ve 24 mağlubiyet aldı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...