Acun Ilıcalı, Survivor SMS oylarından kazancını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı, Survivor SMS oylarından kazancını açıkladı

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Katıldığı programda Survivor 2024 hakkında konuşan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezonlarda SMS oylamalarından ne kadar gelir elde ettiklerini ilk kez açıkladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programının ilk bölümüne konuk oldu. Ilıcalı, Survivor’ın merak edilen SMS kazancına dair açıklamalar yaptı.

Survivor’da bu yıl ilk kez SMS sisteminin kaldırılmasıyla ilgili konuşan ünlü yapımcı ve televizyoncu, SMS oylamalarından para kazanıp kazanmadıklarına dair konuştu.

Yeni yıldan sonra başlayacak Survivor’da tüm yarışmacıların iddialı olduğuna dikkat çeken Ilıcalı, yarışmacıların bu iddiasından dolayı ve ‘haksızlığa uğradım’ dememeleri için SMS’in kaldırıldığını, düello sistemine geçildiğini ifade etti.

“SMS’TEN PARA KAZANDIĞIMI ZANNEDENLER VAR”

SMS’ten para kazanmadıklarını ifade eden Acun Ilıcalı, açıklamasında şunları söyledi:

“SMS'ten para kazandığımı zanneden bir seyirci grubu var. Buradan elde ettiğimiz gelir Survivor’ın bir bölümünde kazandığımız gelir etmiyor, öyle anlatayım size. 3 lira geliri var ya 1.5'u vergi oluyor. Yüzde 50'si telekom şirketleri, yüzde 50 de formatçı kazanıyor. Bir milyon SMS gelse ne olur? SMS'i niye yaptık? İnternet koyarsak hacker arkadaşı olan şampiyon olur. İnsanların internette çözemediği sistem yok.

Acun Ilıcalı, Survivor SMS oylarından kazancını açıkladı

SURVİVOR 2024 ALL STAR’DA KONSEPT DEĞİŞİKLİĞİ

Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamada 2024 Survivor All Star sezonunda konsept değişikliğine gittiklerini belirtmişti. Artık SMS’siz Survivor olacağını belirten ünlü televizyoncu “Önümüzdeki senenin konsepti SMS'siz Surivivor'la geliyoruz. Seyirci oylaması olmayacak. All Star yapıyoruz. İki takım da All Star olacak. Ada konseyinden adaylar çıkıyor, düelloda kaybeden eleniyor” ifadelerini kullanmıştı. 

SURVİVOR 2024 KADROSUNDA KİMLER VAR?

Survivor 2024 All Star'da bugüne kadar açıklanan isimler şöyle:

Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Poyraz Yiğit, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Sahra Işık, Yasin Obuz, Gizem Memiç, Özgür Tetik

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...