Acun Ilıcalı ile Turabi’den Survivor öncesi sürpriz fotoğraf… Rakiplerine meydan okudu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı ile Turabi’den Survivor öncesi sürpriz fotoğraf… Rakiplerine meydan okudu

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

Daha önce iki kez şampiyonluk yaşadığı Survivor’a yeniden katılmak için gün sayan ‘Turbo lakaplı’ yarışmacı Turabi Çamkıran ile Acun Ilıcalı bir araya geldi. Sosyal medyadan buluşmanın fotoğrafını paylaşan Çamkıran rakiplerine de meydan okudu.

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu Survivor’da daha önce iki kez şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi Çamkıran ile Ilıcalı buluştu. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

“TURABİ 3. KEZ ŞAMPİYON OLMAK İÇİN GELİYOR”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor All Star 2024’e Turabi Çamkıran’ın katılacağını duyurmuştu. Ilıcalı Twitter(X)'dan yaptığı açıklamada, "Survivor tarihinin efsane ismi Turabi 3. kez şampiyon olmak için All Star'a geliyor. MTV'de katıldığı programda da birinci olarak bizi gururlandıran Turabi'nin bu sefer zorlu rakipleri karşısında ne yapacağını merak ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“GERİ SAYIM BAŞLADI”

Acun Ilıcalı, Survivor All Star öncesi başarılı yarışmacıyla buluştu. Birlikte çekilen pozlarını ise “Geri sayım başladı” notuyla sosyal medyadan paylaştı.

Acun Ilıcalı ile Turabi’den Survivor öncesi sürpriz fotoğraf… Rakiplerine meydan okudu

Turabi Çamkıran da ünlü yapımcının paylaşımına kendi hesabında yer vererek rakiplerine meydan okudu. Fotoğrafın üzerine not düşen Çamkıran, “Çok çalışıp kafasını kullananlar için Survivor tüm hayallerinin gerçekleşeceği bir yerdir. Yatanlar, vefasızlar, kansızlar ve kafasını kullanamayanlar için sadece açlık ve zorluklarla dolu bir turudur” notunu düştü.

Acun Ilıcalı’ya teşekkür etmeyi es geçmeyen Turabi, sözlerinin devamında ise “Tüm hayallerimi fazlasıyla gerçekleştirmeme vesile olduğun için, Hollywood'daki kariyerimde her zaman yanımda olduğun için ve dünyanın bir numaralı projesinde yine bana yer verdiğin için sana canı gönülden teşekkür ederim abi. Survivor gibi dev bir projede yer almak benim için her zaman bir onurdur” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...