Acun Ilıcalı “Bunun adı hırsızlık” diyerek ateş püskürdü! İzleyenleri topa tuttu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı “Bunun adı hırsızlık” diyerek ateş püskürdü! İzleyenleri topa tuttu

MAGAZİN Haberleri

Ünlü televizyoncu ve sunucu Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda kaçak yayınlarla ilgili sert sözler söyledi. Kaçak yayın izleyenlere ateş püsküren Ilıcalı “Bunun adı hırsızlık” dedi.

TV8 medya patronu ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık ile ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu. Ilıcalı, Türkiye'de yaşanan korsan yayınlarla ilgili sert konuştu.

“NORMAL BİR HAREKET DEĞİL”

Kaçak yayın seyretmenin illegal olduğunun altını çizen Acun Ilıcalı şunları söyledi:

“Kaçak yayın izlemek normal bir hareket değil. Ahlak ölçülerinde çok yanlış bir hareket olmuyor mu? Bu problemin çözüleceğini düşünüyorum. Kaçak yayınlar dünyada çok olan bir şey değil. İnsanların bu konuyu kafasında çok doğru değerlendirdiğini düşünmüyorum.”

“KAÇAK YAYIN İZLİYORSAN BUNUN ADI HIRSIZLIKTIR”

Kaçak yayınları izleyenleri eleştiren Ilıcalı, “Benim gözümde kaçak yayın seyreden farkında olmadan hırsızlık yapıyordur. Kaçak yayın izliyorsan bunun adı hırsızlıktır. Marketten, 'acıktım' diyip bir kek alabilirsin. O da hırsızlıktır. Sebebi doğrudur ya da yanlıştır, onu bilmem ama faaliyet olarak karşılığı bu. O yüzden umarım önlenir diye düşünüyorum” dedi.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hayırlı 10 Kasım 2022 19:19

Çaresi açık yayın boşuna yorumluyorsunuz.

Sonraki Haber Yükleniyor...