Acun Ilıcalı açıkladı! yarışmacılar şaştı kaldı ( Survivor Kıbrıs'a kaç kişi gidecek)

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı açıkladı! yarışmacılar şaştı kaldı ( Survivor Kıbrıs'a kaç kişi gidecek)

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı bu akşamki konseyde yarışmacılarına büyük şok yaşattı. Kıbrıs finaline kaç kişinin gideceğini açıkladı.

Survivor yarı finale kaç kişi gidecek? Acun bu akşamki konseyde 6 kişinin Kıbrıs'a gideceğini açıkladı.Bu akşam ki konsey Dominik'teki son konsey olacak. Bugün ve yarın yarı final oyunu oynanacak. İlk günki oyunu kazanan ilk koltuğu ikinci gün ki oyunu kazanan ikinci koltuğun sahibi olacak. Geriye kalan 4 kişi arasında Kıbrıs'ta SMS oylaması yapılacak. 

KIBRIS İLK GİDEN YARIŞMACI KİM?

Kıbrıs'a erken final niteliği taşıyan ve yarışmacıların geleceğini belirleyen sembol  finali yine nefes kesti. Turabi'nin yarışamadığı mücadelede Ünlüler'den bir tek Adem yarışabildi. Yarışta başarılı bir performans sergileyen Adem, erkeklerde finale yükselen isim olurken kadınlarda ise bir üst tura çıkan isim Nagihan olmuştu. Bugün Adem'le Nagihan Kıbrıs'a erken bileti almak için parkura çıktı. Adem yap-bozda Nagihan'dan daha başarılı oldu ve Kıbrıs'a giden isim oldu. Adem Kıbrıs biletini aldıktan sonra finaldeki rakibi Nagihan'ı tebrik etti.

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...