Acun Ilıcalı 10. yarışmacıyı açıkladı! Geçen yılın şampiyonu Survivor All Star 2024 kadrosunda

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Acun Ilıcalı 10. yarışmacıyı açıkladı! Geçen yılın şampiyonu Survivor All Star 2024 kadrosunda

MAGAZİN Haberleri  / Haber Merkezi

TV8’de ekranlara gelecek ve merakla beklenen Survivor All Star 2024’ün 10. yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda yeni yarışmacının ismini duyurdu.

Yayınlandığı her dönem adından söz ettiren Survivor yarışması, 2024’te All Star bölümleriyle izleyiciyle buluşacak. Instagram sayfasından her gün bir yarışmacıyı açıklayan TV8’in sahibi Acun Ilıcalı; Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Damla Can, Turabi Çamkıran gibi isimlerin ardından 10. yarışmacıyı da duyurdu.

2023 SURVİVOR ŞAMPİYONU NEFİSE KARATAY YARIŞMADA

Sosyal medyadan paylaşım yapan Acun Ilıcalı, müjdeyi verdi. Geçen sezonun şampiyonunun kadroya dahil olduğunu açıkladı. Ilıcalı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“2023 Survivor Şampiyonu Nefise Karatay, Survivor 2024 All Star’da bizimle beraber olacak. Nefise’nin en büyük hayali Nagihan ile yarışmaktı. İkisinin mücadelesini dört gözle bekliyorum.” 

Acun Ilıcalı 10. yarışmacıyı açıkladı! Geçen yılın şampiyonu Survivor All Star 2024 kadrosunda

SURVİVOR NEFİSE KARATAY KİMDİR?

Mill Sporcu Nefise Karatay, 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya geldi. Milli atlet olan Karatay, uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyerine devam ediyor.

Karatay, henüz 5 yaşındayken annesinin girişimiyle spor yaşamına adım attı. Fenerbahçe ile kariyerine başladı. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak yön verdi ve ardından ailesi ile İzmir'e yerleşti. 

2023'te Survivor'da yarışan Nefise Karatay, büyük final koltuğuna Özgür Tetik ile oturdu. Finalde yapılan SMS oylaması sonrasında Nefise Karatay, Survivor 2023'ün şampiyonu oldu. Kupayı kaldıran Karatay, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Hem ekran başındakiler hem de yarışmacılar o anlarda çok duygulandı.

SURVIVOR 2024 YARIŞMACILARI KİMLER?

Survivor 2024 All Star'da bugüne kadar açıklanan isimler şöyle:

Nihat Altınkaya

Nagihan Karadere

Ogeday Girişken

Aleyna Kalaycıoğlu

Sercan Yıldırım

Damla Can

Turabi Çamkıran

Poyraz Yiğit

Merve Aydın

Nefise Karatay

Düzenleyen:  - MAGAZİN
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...